|
|
#31 (permalink) | |
|
اعضا
تشکرها : 1
|
نقل قول:
تفاوت زیادی بین این 2 نیست ولی MSI خیلی خنک تره |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از A.YOU.L عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
منم به این نتیجه رسیدم که تفاوتشون در میزان خنکیشونه ،که متاسفانه MSI رو نتونستم پیدا کنم Evgaگرفتم! ایینم مثل اینکه بد نیست چه میشه کرد!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
اقایون بیاید نجاتمونبدید تو مانیتور و کیبورد موندم!
چی بخرم!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
UP!
مانیتور نمیدونم چی بخرم که خوب باشه ! مانیتورهای Dell هم خوبند اما زمان پاسخگوییشون کمه! هر مانیتوری که IPS و خوبه زمان پاسخگوییش بالای 2ms ـه! کسی تجربه ی مانیتور با زمان پاسخگوییResponse time ــه 5 و 7 و 8 رو داشته ؟خیلی محسوسه تفاوتشون؟
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#36 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
بچه ها در حد 1 تومن این کیس خوبه ؟
Cpu : Intel I5 2.8Ghz-2300 Main : Asus P8P67LE VGA : Asus Geforce enGTX 550 Ti CASE : green x3 RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600 POWER : green gp635b-us
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#37 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
دوستان یه کمکی بکنید ! من مانیتور تری دی بگیرم یا به درد نمیخوره فعلا؟! چه مانیتوری بگیرم؟!
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
3D نگیر اردوان ! بدرد نمی خوره !
پیشنهادم برای مانیتور ایناس LG 2261Vp [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] من خودم 2261 دارم خیلی راضیم ! به کنسول هم وصلش کردم . در کل خیلی خوبه قیمتش هم مناسبه
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#40 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
پوریا کنتراستشون به نسبت پایینه ، بیشتر دنباله پنل IPS می گردم!
دوستان کسی تجربه ی بازی در مانیتور با سرعت پاسخگویی(Response Time) ــه 2 تا 6 رو داره؟! خیلی اذیت میکنه مثلا 6 ـــش؟!
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 1200, 1400, کیس, تومنی, تا, خرید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|