|
|
#11 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
سروش پیشنهاد می کنم این مقایسه های زیر رو ببینی :
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و این لینک هم که بر اساس بودجه ، بهترین کارت گرافیک ها رو مرتب کرده : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اگه دقت کنی ، به صرفه تر اینکه که Nvidia Geforce GTS 250 رو بخری. قیمتش هم حدود 180 تومنه. حالا به هر حال هر طور صلاح دونستی! |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
من که 9600GT DDR 3 با رم 1 گیگ دارم و یادمه که 125 تومن خریدم ....واسه دوستمم 9800 GT خریدم که 20 تومن بالاتر بود...به هر حال من ازش راضیم و مشکلی ندارشم و بازی هارو هم با کیفیت خوبی اجرا میکنه .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
این فایل رو دان کن سروش قیمت ها مربوط به سایت
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
که توی تهران شرکت دارند پسر مدیرش تو کلاسمونه برای بچه ها زیاد چیز میگیره قیمت هاشو روی بازار تهران میزنه و کلا مناسبه این لیست قیمت قطعات امروزشه. اگه قیمت قطعه خاصی رو میخوای بگو زنگ میزنم ازش میپرسم
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#16 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
من فکنم 5..6 ماهی بشه دقیق یادم نیست مارک مال من اینه: MSI N9600GT MD1G که 1 گیگ از نو DDR3 هست...
تا حالا که تو بازیی کم نیاورده...من ازش راضیم و فکر میکنم تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه همچنین 9800 همین سری .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
管理員
|
علی ، من قیمت اینو میخوام : XFX 9600GT 1 GB GDDR3
فقط چند تا نکته که ممکنه اشتباه بکنی ! یک ، حتما XFX یا GIGABYTE باشه GT باشه ! GTX هم فکر نمیکنم این رمو داشته باشه ، فقط 1.5 داره ولی اگر بود اونم بپرس ! حتما ، حتما ، حتما ، حتما DDR3 باشه !
|
![]() |
| برچسب ها |
| مشاوره, کارت, گرافیک, برای, خرید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|