|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
سلام ، بلاخره گرافیکه بعد از عمل های فراوان جراهی دار فانی رو وداع گفت . میخوام یه کارت گرافیک تو رنج قیمت 110 به پایین بگیرم . یه سری مدل هست قیمتاشونو نمیدونم ولی فک میکنم همین رنج قیمت باشند !
XFX - 9600 GT 1GB DDR3 XFX 9600 GTX 1 GB DDR3 XFX 9600 GT 512 MB DDR3 XFX 9500 GT 1 GB DDR3 XFX 9500 GT 512 mb DDR XFX 8600 GT 1 GB DDR3 اگر کسی از قیمت دقیقشون مال این هفته یا مثلا 1 - 2 هفته پیش اطلاع داره دریغ نکنه ! اگرم کسی آشنا داره ممنون میشم برام سوال کنه ! اگر کارت گرافیک دیگه ای هم هست که از اینایی که انتخاب کردم بهتر هست و همین رنج قیمته لطفا بگید .. ممنون !
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
سری ati بخری بهتره...
قیمت هم بهترین سایت: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] در بین این کارتها:9600gt رو بخر...
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
管理員
|
9600GT با یک گیگ رم DDR3 متاسفانه من یکی که گیر نیاوردم !
ولی الان یه 9500 GT 1 GB GDDR3 هست مورد انتخابم هست و یکی Sapphire HD4670 ، به مادربردم هم میخوره ، مادربردم x16 ــه ! حالا کدومشو به نظرتون بگیرم ؟ تفاوت قیمتشون هم حدود 20 هزار تومنه .. کدوماش به صرفه تره ؟ چون نمیخوام هزینه ی خیلی الکی بکنم . این سیستمم خیلی دیگه بدرد بخور نیست . شاید یک سال دیگه بخوام کلا تعویض کنم !
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
خب قیمتش رو هم ببین ، الان قیمت 130 هزار تومنه ! .. میگم که نمیخوام خیلی خَرج کنم .
بعد اینکه داغ میکنه و اینا فک نکنم مشکل کل مدل ها باشه ، اینا چیپست های مختلف دارن . مثلا من الان XFX داشتم واقعا راضی بودم .. هیچ وقت داغ و اینا نکرد .. فقط دیگه این اواخر خیلی بهش فشار اومد بیچاره :D ..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
hd 4670 بخر...
در غیر این صورت 9600 gt بخر...!قرار نیست که 1 میلیون پول بیشتر بدی بابا!10 تومن بیشتر میدی تو هم!!! 9500 به درد نمیخوره...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
管理員
|
امتحانه که باشه ! من به تنها چیزی که اهمیت نمیدم امتحانه ، تازه الان فصل فصل خرید اینجور چیزاست . تیر بشه قیمتا میکشه بالا .. به قول این یارو ابراهیم بیگ " آباد باشی ایران ! " ایرانه دیگه .. قیمتا سر هیچی دوبل و سوبل میشه . حالا احتمالا جور میکنم که دیگه حداقل HD4670 بگیرم .. ! ولی نظرم کلا روی 9600GT ـــه !
ممنون از همه ی دوستان که کمک کردن :D !
|
![]() |
| برچسب ها |
| مشاوره, کارت, گرافیک, برای, خرید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|