|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا با سلام به همه ی دوستان . من یه مشکلی با این کارت گرافیکم دارم اونم اینکه اونطوری که باید کار کنه نمی کنه . یعنی اینکه بازی هایی که به کارت گرافیک هایی ضعیف تر از کارت من نیاز دارن رو نمی تونه با بهترین کیفیت اجرا کنه . البته این کارت من از اولش هم کلا با این Anti Aliasing مشکل داشت و من بیشتر اوقات تو بیشتر بازی ها مجبور می شدم این AA رو اصلا خاموش کنم . یکیش مثل این بازیه Splinter Cell: Conviction که حداکثر سیستم مورد نیازش خیلی پایین تر از سیستم منه ولی با این حال من بازم نمی تونم رو بهترین کیفیت اجراش کنم . البته اینو بگم من همیشه جدیدترین درایور کارتمو نصب می کنم ، پس فک نمی کنم مشکل از درایور باشه . ممنون میشم اگه یه کمکی به من بکنین ![]() ![]()
متن پنهان:
مشخصات سیستم من
CLUB : HD 4850 512MB DDR3 Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66GHZ RAM: 2*2GB DDR2 - Kingmax حداکثر سیستم مورد نیاز بازی SP:C HD 2900 XT 512MB Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz RAM : 2GB ویرایش توسط Ahmad : 06-04-2010 در ساعت 09:52 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
نقل قول:
مشکل از سیستم شما نیست. مشکل از SC ـه که هر سیستمی هم که داشته باشید فرقی نمی کنه ، به صورت Random افت فریم داه ( حتی ممکنه توی Main Menu این اتفاق بیفته ) . بنده فکر کنم در Ubisoft Forums بود که تاپیکی در این رابطه دیده بودم و هیچ یک از مدیران مشکل را توجیه نکرده بودند. این یعنی اینکه این مشکل برای همه هست ( البته فقط برای PC ) . ضمناً دوست عزیز ، SC آش دهن سوزی هم نیست. خیلی سخت نگیر .
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
![]() این یعنی اینکه تو بازی های دیگه هم این مشکلات بعضی اوقات پیش می یاد . |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
خب ، باید چک کنی . یه Fraps نصب کن و فریمتو توی بازی های مختلف چک کن .. نتیجه رو اعلام کن تا معلوم بشه مشکل داره یا نه ! اگر داره که بفرستی گارانتی خو .. البته سیستم مورد نیاز رو داشتن ، دلیل بر این نیست که بازی روی حداکثر کیفیت ممکنه اجرا بشه ..
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
در اینچا باید منظورتو از خوب اچرا نشدن بکی...
یعنی افت فریم داری یا ....! مشکلات از چند مورد میتونه باشه. چون کارتت و سیستمت خوبه پس مشکل از قدرت سخت افزاری نیست... مشکل یا میتونه از خاک های روی کرافیکت باشه که باید اونو تمیز کنی که بعضی وقت ها باعث داغی میشه... مشکل های دیکه ای هم هست که عوض کردن یه ویندوز مناسب و همچنین دانلود کردن اخرین ورژن کارتت مشکلت اوکی میشه... خیالت راحت...مشکل سیستم نیست. راستی.از قبل هم یعنی این مشکلو داشتی یا تازه اینطوری شده
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
ببین احمد ، هر بازی یه System Requirement داره ، یه System Recommended ، اگر اولی رو داشته باشی ، میتونی بازی رو اجرا کنی . با چه کیفیتی خدا میدونه ، ولی اگر دومی رو داشته باشی ، میتونی بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن با یه FPS خوب انجام بدی ..
کار هایی که امیر حسین گفته بی تاثیر نیست . یه چکی بکن .. ولی اخر یه تست Fraps بگیری خیلی بهتره ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا از اولش اینطوری نبود امیر حسین به تازگی تو بازی ها دچار افت فریم میشه ولی همونطور که گفتم این کارت من از اولش تو این AA مشکل داشت . مثلا بازیه Crysis رو وقتی رو بالاترین کیفیت با AA اجرا می کردم کلا فریم بجوری پایین می یومد . ولی بدون AA بالا بود . ولی نمی دونم یه بار تو تنظیمات کارتم چی کار کردم که یهو مشکلش تو AA حل شد و وقتی بازیه Crysis رو رو بهترین کیفیت با AA اجرا می کردم نه تنها دچار افت فریم نمی شد اصلا خیلی روونم اجرا می شد . ولی حالا که گفتی ممکنه مشکل از دما و خاک باشه . خوب یه نگاهی میندازم . |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا امیر حسین خدارو شکر ظاهرا بجوری حق با توئه . نگا کردم دیدم ، به به انگار یه تن خاک ریختن رو کارت . بیچاره باد این فن به هیجای کارت نمیرسه . ازطرفی چرا دروغ بگم ، من ازینکه خودم بهش دست بزنم می ترسم . آخه کم پول نخورده . حالا بعدن میبرم یه جایی تا برام تمیزش کنه . بازم از دوستان تشکر می کنم . |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
管理員
|
حالا کار خوبی میکنی میدی دست یه آدم خبره ، ولی کارتو ببر دم یه آپاراتی ، بگو با هوای با فشار بیافته به جونش .. بعد هم خودت وصلش کن .. ( یه نکته ، کارت های x16 برای در آوردنشون یه دستک کوچیک کنارش داره ، اینو بپا نزن بشکنی ، فشارش بده ، آروم کارت رو در بیار .. نگیری کارتو بکشی یهو بالا D
برای وصل کردن هم نیاز به اون دستک نیست . همینطوری بفشار ، میره تو .. :D حالا یه چیز جالب براتون بگم ، من سیستم قبلیمو ، خیلی قدیمی بود . یه بار با بابام نشستیم با آب و کف مادربردشو شستیم :D بعد هم 2 روز گزاشتیم خشک بشه ..
|
![]() |
| برچسب ها |
| مشکل, ها, کیفیت, اجرای, با, بازی, خوب, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|