|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا ![]() سرانجام پس از چندین ماه تاخیر و هزاران شایعه دو کارت جدید شرکت انویدیا با معماری جدیدی به نام Fermi وارد بازار شدند. این دو کارت گرافیک جدید با نام های GTX 480 و GTX 470 اولین کارت های شرکت انویدیا می باشند که از DirectX 11 پشتیبانی می کنند . این دو کارت برای رسیدن به صدر جدول برترین کارت های دنیا و مقابله با کارت های سری HD 5800 شرکت AMD هدف گیری شده اند . در یک نگاه کلی یک چیپ فرمی دارای مشخصات زیر است : چهار CPC . خوشه های پردازش گرافیکی . شش کنترل کننده ی حافظه که منشکل از ROP ها و ذخیره گاه سطح 2 می باشند . هاست دورویه برای ارتباط با PC به خوبی یک مرکز کنترل که Giga Thread Engine نامیده می شود . هر چیپ GF100 دارای سه میلیارد ترانزیستور می باشد . در حالی که چیپ های Cypress شرکت AMD متشکل از 2.25 میلیارد ترانزیستور می باشند . در این کارت ها هر GPC دارای : Rasterizer مخصوص به خود است . یک واحد هندسی که Polymorph نامیده می شود . چهار پردازشگر سایه همراه با 32 ALU و 16 TMU . پهنای باند حافظه نیز 384 bit می باشد . در رابطه با سرعت CLOCK انویدیا گام بلندی نسبت به کارت های قبلی بر نداشته است . در GTX 480 فرکانس هسته 700 MHZ و فرکانس Shader ALUs برابر با 1400 MHZ می باشد . حافظه ی ویدئویی این کارت از نوع GDDR 5 می باشد که فرکانس آن 2500 MHZ و سرعت پاسخ گویی آن برابر با 0.4 میلیاردم ثانیه می باشد . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] __________________________ با عرض پوزش به دلیل کمی قدیمی بودن این مطلب . |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Ahmad عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
بالاخره انویدیا هم اومد!
اونم واسه دایرکت 11 ولی متاسفانه باز هم با قیمت سرسام اور-توان مصرفی بالاتر-دمای تولیدی بالاتر! در کل تااونچا که من تحقیق کردم باز هم خرید ati hd 5xxx به صرفه تر هست...
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ahmad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
|
البته به شخصه خودم عاشق انویدیا هستم...
البته بنده مقایسه ای از کارت ها رو داشتم میدیدم.تو اکثر مواقع سری انویدا یعنی همون 470 و 80 از رقیب amd خودشون با احتلاف خیلی خیلی کم(حدود 3-4 فریم) جلو بودند... در اکثر مواقع هم مساوی بودند... ولی خوشبختانه یا متاسفانه کارت های ati علاوه بر اونکه قدرتشون تقریبا مثل همین انویدیا هست,خنک تر هستند-قیمت بهتر دارند-مصرف کمتری دارن... باید ببینینم در اینده ایا انویدیا روند ساختشو عوض میکنه یا همچنان amd فرمانروا هست... mafia: خیر.اصلا انویدیا خیلی سر تر نیست...یا مساوی هستند و یا فقط در حد 3فریم بهتر هستند... ولی در عوض کلی پول بیشتر بایاد بدی واسه کارت-کلی پول باید داد واسه پاور-داغ هم که میکنه... فعلا ای تی ای بهترینه...
ویرایش توسط SpirO : 04-21-2010 در ساعت 12:35 PM |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
NVIDIA GeForce GTX 480 vs. Radeon HD 5870
![]() NVIDIA GeForce GTX 470 vs. Radeon HD 5850 ![]() NVIDIA GeForce GTX 480 SLI vs. Radeon HD 5970 ![]() ![]() تنها و تنها 480sli از رقیب خود 5970 اختلاف زیادی داره و قوی ترهست... ولی خریدن چنین کارتی کار هر کسی نیست...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا اصلا اساس این مقایسه مسخرست . تا اونجایی که من میدونم GTX 480 SLI یعنی دوتا کارت گرافیک GTX 480 . و اگه اینطور باشه واقعا مسخرست که بهترین کارت گرافیک انویدیا رو در حالت جفت با بهترین کارت ATI اونم در حالت تک مقایسه کنیم . در این شرایط معلومه که نرخ فریم برای GTX 480 SLI خیلی بیشتر میشه . البته تا اونجایی که من میدونم کارت گرافیک HD 5970 یه کارت دو هسته ای هست ولی به صورت کامل یه کارت X2 محسوب نمیشه . برای مثال حافظش یه تک حافظه ی 2GB هست نه دو حافظه ی 1GB که کاراییشون خیلی بیشتر از یه حافظه ی 2GB هست . و اینم لازمه بگم که یه کارت GTX 480 حافظش 1536MB که وقتی در حالت SLI قرار می گیره به دو حافظه ی 1536MB تبدیل میشه که برار میشه با 3GB حافظه که اونم 1GB از حافظه ی کارت HD 5970 بیشتره . حالا خودتون قضاوت کنین که HD 5970 بهتره یا GTX 480 . دوستان باید بگم که احتمال اینم هست که من اطلاعاتم کم باشه و این چیزایی که نوشتمم اشتباه باشن که در اینصورت شرمنده . هر چند که فکر می کنم همه چیزو درست توضیح دادم . |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
خیر.اینطور که شما می فرمایید نیست...
کارت هایی که sli هستند صرفا به این معنا نیستند که قدرتشون 2 برابر باشه چون 2 تا کارت هست! خیر!تنها و تنها 5 تا 20 % قدرت افزایشمیابد در حالت sli. کرت 5970 هم 2 عدد gpu دارد... در کل قدرت به gpu وابسته است.که در حال حاضر sli دو عدد gpu دارد و 5970 نیز 2عدد gpu دارد... حافظه و دیکر مشتقات(!!!) تاثیر انچنانی در قدرت ندارند!!!یعنی دلیل نیمشه چون این کارت 2 gb هست و کارت دیکر 1 gb هست قوی تر باشه!! انچه که اصلا هست بنچمارک و بازده هست که فعلا 480 بهتر عمل کرده... موفق باشید
|
![]() |
| برچسب ها |
| های, کارت, گرافیک, انویدیا, جدید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|