فضای مرده - Dead Space 2
توضیحات بازی به نقل از خودم :
نقل قول:
Dead Space - فضای مرده
خب همونطور که میدونید این بازی یه هفته ای هست که منتشر شده و فروش خوبی هم داشته و انتظارات گیمر ها رو تا حد زیادی بر آورده کرده . داستان بازی که خب در ادامه ی نسخه ی قبلی هست ، داستان جایی شروع میشه که آیزِک بعد از اون انفجار زنده مونده و در یک بیمارستان تحت معالجه است . اما اون دچار اختلالات روانی شده و تماما نامزدش نیکُل جلوی چشماش میاد و اون از اینکه نامزدش رو به ایشیمورا فرستاده بسیار پیشمونه . المان هایی که در به یاد آوردن نیکُل انجام میشه خیلی شبیه به Reznov ــه مرحوم هست . حتی یه جا فکر میکنیم که Nicole میخواد ما رو بوسیله ی سُرَنگ بکشه ولی یک لحظه که به خودمون میایم ، مشاهده میکنیم که این ما هستیم .. ، حال از داستان پرت شدیم . داستان اینجاست که علاوه بر Marker ــه قبلی که شما در نسخه ی قبل نابود کردید Marker های دیگه ای هم هستند و داستان به همین شیوه ادامه دارد  ، گیم پلی بازی که خب همون گیم پلی نسخه ی قبلی ــه ، دوربین همون حالت رزیدنت ــیه و مثل قبل در گوشه ها باگ خوره ، بازی به هیچ وجه ترسناک نیست ، مگر بوسیله ی صداگذاری ، حرکات کلیشه ای یا اختلالات ــه روانی آیزِک که انصافا ترسناکه  ، مگرنه نوکروموف ها اگر یه هدست درست و حسابی داشته باشید ( الان مثلا گفتم من G35 دارم لول ) حتی ظاهر شدنشون هم براتون قابل پیشبینیه ! روند سیو و اینا خوبه ، ولی گاهی وقتا صحنه ها گنگه ، معلوم نیست باید چیکار کرد ، معما ها خیلی سخت نیست ولی چرت و پرته گاها ، همه چیز مشخصه در بازی ، من به شخصه اتفاق غیر منتظره ای در داستان تا اینجا که انجام دادم حس نکردم . زوند چپتر ها اصلا معلوم نیست در بازی ، یهو سیو میکنید میبینید چپتر جدید شده . داستان بازی معلوم نیست تا مثلا چپتر 5 که من بازی کردم چی میخواد بگه ، همش یه شخصی به اسم Diana به ما راهنمایی میده که اینجا برو ، اونجا نرو . درو برات بازی کنم ، درو باز نکنم . خلاصه خیلی بازی در زمینه ی داستان حرفی برای گفتن نداره . متاسفانه DS شناس نیستم ، اما نمیدونم این داستان بازی چی میخواد بگه . با توجه به اینکه DS1 رو خیلی بازی نکردم و فقط داستان و اتفاقاتشو از دوستان شنیدم ، بازی Boss و اینا کلا خیلی نداره ، در طول مراحل فقط از این ور به اون ور میرید ، در باز میکنید . هک میکنید ( مینی گیم ) و از این حرفا . ولی بازی خسته کننده نیست با این اوصاف ، گرافیک بازی هم در حد قابل قبولی قرار داره و ایراد خاصی من توی گرافیک ندیدم ، البته باگ که در فیزیک بازی به وفور مشاهده میشه  ، گیم پلی هم که گفتم خیلی خوبه ، سلاح و اینا خوب طراحی شده . این نیروی مغناطیسی ( Stasis فک کنم توی بازی بهش میگن ) دست هم خیلی کاربردیه ، میتونید یه جسمی رو به سمت نوکروموف ها پرت کنید بجای اسلحه .. در کل من پیشنهاد میکنم بازی رو بگیرید و بازی کنید ، ارزش بازی داره . حتی اگر خیلی ترسو ( مثل من ) هستید .
و تصاویری از بازی :
|
توضیحات در مورد لینک ها ، لینک ها همه قابل Resume هستن ، از سرعت بالایی برخوردارند و لینک هاشون برای همیشه هست ، بازی Repack شده یعنی یه زبان های اضافه از بازی حذف شده و دوباره براش Install ساخته شده و یه مقداری هم فشرده کردن بازیو . از بازی هیچی زده نشده ، هیچ فیلمی کیفیتش کم نشده و همه مشابه نسخه ی کامل و Retail هستند . فقط توسط تصاویر داخل اسپویلر راهنمای نصب رو پیگیری کنید چون زبان نصب روسی هست اما زبان بازی انگلیسی و روسی داره ، این نسخه به شدت به علت حجم کم و کامل بودن پیشنهاد میشه !
سیستم مورد نیاز بازی
- Processor: 2.8 GHz or equivalent
- Memory: 1 GB for XP; 2 GB for Vista / Windows 7
- Hard disk: 10 GB
- Video: 256 MB c support for Shader Model 3.0
لینک های دانلود