|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() Battlefield Play 4 Free ~ 1.4 GB + Reg Key همونطور که میدونید ، 2 سالی هست که EA عناوین بازی هایی همچون FIFA ONLINE 1 ، FIFA ONLINE 2 و Battlefield Heroes رو به صورت رایگان برای همه بر روی اینترنت قرار داده و با فروش قابلیت های جانبی این بازی ها کسب در آمد میکند . با توجه به استقبال بی نظیری که از سه بازی ذکر شده شد ، بعد از چند ماه تست آزمایشی ، بلاخره بازی Battlefield Play 4 Free نیز از حالت بتا خارج و عملیاتی شد . به دلیل مشکلات لانچر دانلودر بازی های EA ، امروز بنده این بازی رو توسط دانلود خود EA بر روی سرور دانلود کردم و محتویات دانلود شده رو Rar کردم + فایل Registery که برای شناسوندن بازی به آپدیتر لازم هست . بازی کاملا آپدیت شده و هیچ نیازی به آپدیت نداره . امیدوارم که لذت ببرید آپدیت شده 7 آذرماه
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
بسیار ممنون شخصا سر این بدون ریزوم بودن دانلود این بازی 3 گیگ . . . .
یه توضیح مختصر هم میدم برای دوستانی که شاید آشنا نباشن بازی یه FPS رایگانه امکان انتخاب کلاس از بین 4 کلاس زیر وجود داره.
متن پنهان:
بازی سیستم Store داره که میتونید اسلحه ، لباس و تجهیزات رو خریداری کنید. خرید به صورت انجام میشه خرید موقت با سیستم پولی داخل بازی و خرید دائم با BF که از این BF ها هم میتونید به صورت همزمان داخل بازی BFH هم خرید کنید فعلا بازی 4 تا مپ داره مپ ها در غالبی دو تیم 16 نفره است که اتوماتیک پلیرها بالانس میشن و اتفاقی وارد یکی از دو تیم میشن.وسایل نقلیه هم به صورت کامل از تانک و هواپیما و جیپ تا قایق و نفربر داخل بازی موجوده. اطلاعات بیشتر از بازی + راهنما رو سعی میکنم به زودی قرار بدم
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
علی من می خوام دانلود کنم بازی رو ، راهنما رو زودتر بزار که می خوام بیام لهت کنم :D
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
پوریا توی قسمت ریجستری درست فایلتو توی مسیر مشخص شده نذاشتی
این ظاهرا داره بازی رو دوباره دان میکنه چون نسخه ای که از سایت خودمون دان کردی رو نتونسته به سیستم بشناسونه
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
در این مورد نمیشه کاری کرد سروش یه ساعت با سیستم من ور رفت نتونست درستش کنه .
|
![]() |
| برچسب ها |
| 4, battlefield, free, play, بازی, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|