|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() Need For Speed World ~ 1.2 GB - Direct Link خب ، مدتیه که این بازی از حالت بتا خارج شده و من چند روزه که این پکیج رو آماده کرده بودم و میخواستم روی سایت بزارم ، اما برای اطمینان از فایلی که روی سایت میزارم خودم دانلود و نصب کردم و واقعا از بازی لذت بردم . گرافیک بازی بسیار بالاست و تعامل با بازیکنان توی بازی بسیار جالب و جذابه ، اگر میتونید این بازی رو دانلود کنید و عاشق سبک ریسینگ هستین ، به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین .. اینم یه عکس از بازی که خودم گرفتم : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] همونطور هم که میبینید بازی از گرافیک بالایی هم بر خورداره و نکتش اینجاست که با سیستم های خیلی ضعیف هم این بازی رو میتونین انجام بدین و هیچ مشکلی نخواهید داشت ! راهنمای نصب بازی
|
| 13 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
رفتم داخل PC ــه علی و فهمیدم مشکل کجا بود . 7-Zip ــش قدیمی بود . خب ، برای حل این مشکل از برنامه ی HJ-Split استفاده کنید که خیلی کار باهاش سادست ، از لینک زیر دانلودش کنید . بر روی Join File کلیک کنید . پارت اول رو انتخاب کنید و Start رو بزنید . توجه کنید که باید هر 2 تا پارت ، کنار هم دیگه باشن و اسم هاشون شبیه به هم باشه و تغییری توش داده نشده باشه . ( شبیه بهم یعنی مثل لینک ها باشه ، دست خورده نباشه )
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| speed, لینک, مستقیم, world, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|