|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |
|
管理員
|
![]() دانلود آپدیت شماره 3 بتلفیلد به حجم 4 گیگ - Battlefield Update3 4 GB خب ، در این پست آخرین آپدیت بازی Battlefield 3 که مربوط به بخش مالتیپلیر میشه رو قرار میدم ، برای اینکه دوستان بتونن با سرعت بالا و قابلیت Resume این پچ رو دانلود کرده و از دست مشکلات Origin راحت بشن . متاسفانه من شخصا تست نکردم ببینم بعد از ریختن این پچ چه مقدار دیگه دانلود میکنه ، چرا که بازی خود من آپدیت شده است الان . دوستانی که تست میکنند لطفا نتیجه رو داخل همین تاپیک اعلام کنند . تغییرات صورت گرفته در این پچ : نقل قول:
** لینک اصلاح شد ! ** موفق و پیروز باشید ! [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ** لینک اصلاح شد ! **
|
|
| 22 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
این هم زرت زرت آپدیت میده!
2 ماه دیرتر بازی رو میدادن بیرون اینقدرهم player رو عذاب نمیدادن!
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 9
|
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی.فقط تو رو خدا این آپدیت هم مثل قبلی باید تک تک با پوشه هایی که خود اریجین دان میکنه مطابقت بدیم؟ من که آخرنتونستم آپدیت 700 مگی که آپ کردیو استفاده کنم.آخرش از اریجین گرفتم.اما این 4 گیگ.میترسم وسط آپدیت اریجین از اول شروع کنه
![]() لطفا توضیح در مورد فایلها و فولدرهایی که تو فایل rar هست و طرز آپدیتش بدی ممنون میشم |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از makan.net عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
همون قبلی رو هم نیازی نبود تک تک مطابقت بدین ..
این رو ، باید بعد از اکسترکت فایل RAR . ابتدا Battlefield_Update رو به Update تغییر نام بدید . بعد در محل نصب بازی Paste کنید . فقط ، باید در حین انجام این کار ، 0.001% از آپدیت پچ رو شروع کرده باشید قبلا و البته Origin باید بطور کامل بسته باشه ..
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 3, 4, battlefield, gb, update3, گیگ, آپدیت, به, بتلفیلد, حجم, دانلود, شماره |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|