|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
از اونجایی که چند وقته بازی جدیدی نیومده گفتم این بازی رو تو سرور آپلود کنم مطمئنا پرطرفدارترین بازی استراتژیک در ایران ـــه که هنوز هم تو گیم نت ها بازی میشه . حجمش هم خیلی زیاد نیست اگر تا حالا بازی نکردید (!) حتما دانلود کنید و بازی کنید . این بازی رو بیشتر به خاطر این گذاشتم که اگر بچه ها پایه باشن بعد امتحان ها آنلاین بازی کنیم . من خودم تا حالا آنلاین بازی نکردم ولی گیم نت زیاد رفتم . فکر کنم با GameRanger بشه راحت آنلاین بازی کرد. راهنمای نصب : 1. اول باید " Command & Conquer Generals " رو نصب کنید . وارد پوشه به همین نام بشید و روی Setup کلیک کنید . شماره سریال : 4659-1816931-6224775-3966 2.حالا وارد پوشه "Command & Conquer Generals Zero Hour " بشید و نصبش کنید . شماره سریال : 7qdd-gf59-5cag-c98q-qm7j 3.وارد پوشه ی " Patch And Crack For Zero Hour" بشید و آپدیت رو اجرا کنید .... حالا کرک رو جایی که Zero Hour رو نصب کردید ، Paste کنید . اگر ویندوز XP دارید کار تموم شده و می تونید بازی رو اجرا کنید . ولی اگر سون یا ویستا دارید دو مرحله ی دیگه رو هم باید انجام بدید . 4.وارد پوشه ی "Options.ini For Windows Vista & Seven" بشید . محتویاتش رو کپی کنید و در داخل پوشه " C:\Users\YourName\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data "بریزید . 5.حالا روی آیکون بازی در دسکتاپ راست کلید کنید وارد قسمت properties بشید ، تب compatibility رو انتخاب کنید و در قسمتی که نوشته : Run this program in compatibility for گزینه ی Windows Xp(Service pack 3) رو انتخاب کنید . >> دانلود بازی از سرور فصل بازی 200Mb - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اگر مشکلی داشتید تو همین تاپیک بگید ![]()
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
دارمش ، بعد امتحانا آماده باشین بترکونمتون ها ها ها
.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
بچه ها من یه سری پچ هم برای این دارم که ناو و زیر دریایی و تیم جدید و سرباز و تانک و هواپیما و اینای جدید به بازی اضافه می کنه ! می خواین اگه شد آپلود کنم ؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
حتما آپلود کن !
در اسرع وقت
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
Tonight's The Night
|
نقل قول:
منم Civilization رو بازی کردم . بازی خوبی بود من معمولا با هیچ کس اهل سازش نبودم به همه می پریدم فقط با ملکه ی روسیه خوب بودم . ولی بازم به نظرم جنرالز بهترین سبک رو داره .
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
|
|