|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
مجموعه ی فوق العاده از تمام سریهای Need For Speed که تا حالا فکر نکنم هیچ سایت دیگه اقدام به گذاشتنش کرده باشه . چون تعداد خیلی زیاده وقت نمی کنم همش رو با هم بذارم و هر روز یه نسخه رو می ذارم و پست اول آپدیت میشه . شماره های اولیه که حجم کمتری دارن به طور دائمی روی سرور سایت هستن ولی نسخه های پایانی با لینک دانلود از سرور rapidshare گذاشته میشه ![]() لیست بازیهای موجود تا بحال » Need For Speed 1 (1994) Need For Speed 2 (1997) Need For Speed 3: Hot Pursuit (1998) Need For Speed: High Stakes (1999) Need For Speed: Porsche Unleashed (2000) Need For Speed: Hot Pursuit 2 (2002) Need For Speed: Underground 2003
![]() حجم فایل : 77.61Mb ( الهی !! )[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]ماشینهای این نسخه :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 97.98Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]تنها نکته ای که در نصب این بازی هست اینه که بعد از نصب باید compatibility رو روی Window 95 بذارید تا بازی اجرا بشه . ماشینهای این نسخه :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 436.84Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]برای بازی کردن این نسخه روی ویندوز ویستا و سون نیاز به پچ دارید که می تونید از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دانلود کنید لیست ماشینها :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 559.69Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]لیست ماشین ها :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 561.61Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]لیست ماشین ها :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 375.76Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]لیست ماشین ها :
متن پنهان:
![]() حجم فایل : 952Mb [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]لیست ماشینها :
متن پنهان:
ادامه دارد ......
|
| 18 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
به به به به به به به
![]() بعدیش آندرگراند ـه ؟ دستت درد نکنه علی جون
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
پورشه ! پورشه رو بزار چقدر خاطرات داریم ! همین الانم قابل بازیه از نظر من .
پ.ن : سری COD فک کنم اگر (حدا جدا ، توی تاپیک های جداگانه ) همشو داخل سایت بزاریم خیلی خوب باشه . اگر خواستی لینک مطمئن دارم بدم علی
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
● Flasher ●
تشکرها : 224
|
یاد گذشته افتادم. زمانی که با کیبورد NFS 2 بازی میکردیم، اولاش با یک دست نمیتونستیم ماشین رو برونیم! با یک دست گاز میدادیم با یکی فرمونو کنترل میکردیم!
![]() نقل قول:
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 276
|
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fs2_asadi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Tonight's The Night
|
سلام !
تاپیک آپدیت شد ! نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() حالا فعلا که دارم رو سرور سایت آپلود می کنم ، می تونید بصورت مستقیم دانلود کنید . کربن به بعد رو احتمالا لینک غیرمستقیم می ذارم که چشم ! اگر مدیافایر پیدا کردم می ذارم
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
آپدیت شد . منتها من نسخه ی High Stakes رو هنوز خودم دانلود و نصب نکردم . اگر کسی دانلود کرد به مشکل خورد برای نصبش بگه که راهنماش رو پیدا کنم .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
تاپیک آپدیت شد .
Need For Speed: Hot Pursuit 2 Need For Speed: Underground اضافه شدند
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| carbon, most wanted, nfs, speed, the run, undercover, مجموعه, ی, کامل, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|