|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
در این تاپیک می خوام یکی از بهترین بازیهای تاریخ رو براتون بذارم ! من که هنوز حتی از بازی کردن نسخه ی اولش هم خسته نمی شم چون هر چی بازم می کنم بازم یه راه تازه پیدا می کنم . می تونید مجموعه ی کامل بازی رو از سرور سایت دانلود کنید . تاپیک به مرور آپدیت میشه :Hitman : Codename 47 - 2000 ![]() Exclusively on: PC Genre: Third-Person Action Publisher: Eidos Interactive Developer: Io Interactive ESRB Rating: M >>>> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] Hitman 2 : Silent Assassin - 2002 ![]() Release Date: October 01, 2002 Also on: PS2, Xbox, GCN Genre: Third-Person Action Publisher: Eidos Interactive Developer: Io Interactive ESRB Rating: M for Realistic Violence >>>> دانلود : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] Hitman 3 : Contracts 2004 ![]() Release Date: April 21, 2004 Also Known As: Hitman 3 Contracts, Hitman Contracts Also on: Xbox, PS2 Genre: Third-Person Action Publisher: Eidos Interactive Developer: Io Interactive
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 276
|
الهی یادش بخیر هیتمن 47 جزو تقریبا اولین بازیهای درست و حسابی من بود که بازی کردم
آخرش هم حوصلم نشد تا آخرش برم
متن پنهان:
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
علی جان راهنما نمی خواد که ! خسته شدی برو همه رو بصورت جان بر کف بکش اصلا فکر کردن هم نمی خواد !
![]() تاپیک آپدیت شد ! فقط هیتمن 4 مونده
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
نمیشه زمان بندی داره نمی دونم اگه اون اصل کاریه بیاد نتونی خفش کنی دیگه واویلا
می حوام نصبش کنم دوباره بازی کنم!! یاد ده سال پیش بخیر! چه زود گدشت... هیتمن47 چون جزو اولین بازیهای زندگیمه که سحرهای ماه رمضون بازیش می کردم و بعد هم می رفتم مدرسه.. خیلی دوسش دارم..![]() دستت درد نکنه
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
پارت سوم هیتمن 3 به من این پیغام رو میده:
cannot download the file because of timeout details: cannection timed out!! البته دیشب تا 99و چند صدم رفت بعد یدفعه send get شد و قطع شد امروز هم که این پیامو می ده!
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
الانم ارور میده ؟
دیروز کلا سرور به مشکل خورده بود . الان خودم امتحان کردم پارت سوم مشکلی نداشت ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| blood money, contracts, hitman, مجموعه, کامل, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|