|
|
#21 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
خیلی دلم میخواد رزیدنت 3 رو دان کنم. ولی راستش میترسم دوباره زهره ترک ام بکنه
مخصوصا وقتی گلوله هات تموم شه و یه زامبی همینطور بیاد جلو ولی برای اون مگنوم 44 محشرش دان میکنم تنکس به هر حال
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Crash Team Racing
بازی کرش معروف پلی استیشن یه شاهکار به تمام معنی بود! هنوز هم زیبا و دوست داشتنی هستش و هنوز هم برای بازی لذت بخش! لینک ارایه شده از نسخه ریپ شده بازی هستش که در دو قسمت با حجم کلی فقط 49 مگ هستش!![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] پسورد: hotplug این هم لینک نسخه کامل برای دوستانی که اینترنت سریع تری دارند: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#24 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Dino Crisis
بعد از معرفی سری رزیدنت ایول نوبت به سری Dino Crisis میرسه. اولین شماره این بازی رو یادمه بیشتر وقتها با ورژن ژاپنی می دیدیمش که برای این سبک بازی مشکل آفرین بود! اما این یکی نسخه انگلیسی بازی هستش. ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط highlight : 01-30-2012 در ساعت 07:53 PM |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#25 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Dino Crisis 2
شماره ۲ این بازی واقعا معرکه بود و گرافیکش برای پلی استیشن ۱ واقعا شاهکار بود! چند بار این بازی رو انجام دادم و واقعا لذت بردم. ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#26 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Jackie Chan Stuntmaster
یه بازی اکشن با حال با یه شخصیت کاملا دوست داشتنی! یادش به خیر جکی چان! ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#27 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Ape Escape
یه بازی بامزه از PS1 که البته فکر کنم برای اجرا نیاز به گیم پد آنالوگ دار باشه (چند سال پیش تستش کردم). ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#29 (permalink) |
|
ناظم انجمن
|
Silent Hill
این هم نقطه آغاز کابوسهای سایلنت هیل!یک بازی بسیار جالب با چند پایان متفاوت بر اساس نوع بازی شما! ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از highlight عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 1, play, station, کامپیوتر, اجرای, بازیهای, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|