|
|
#11 (permalink) | |||
|
نامبر وان
|
نقل قول:
نقل قول:
خب دوستات اینکاره نبودن کردن تو پاچشون!دیگه من دارم خودم اینا رو میبینم دیگه عزیز من.تو دل کار هستیم. دسته دو داریم تا دسته دو!دسته دو داریم یه هفته کار کرده دسته دو داریم 2 سال کار کرده! بستگی به قدرت تشخیصت داره بفهمی چی به چیه کجای کار میلنگه کجاش okeye! نقل قول:
تو هنوز مثل اینکه قدرت تشخیص Jasper از falcon رو نداری که اینطوری میگی! الان همه جا پره جاسپره!falcon الان خیلی کمه. =========================== یه لطفی کن اگه قانع نشدی بیا تو PM. |
|||
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
مهدی چان...
شک داشتم که منظورمو نفهمیدی... الان مطمئن شدم که منظورمو نفهمیدی!! من هم دقیقا همین منظور شما رو داشتم... ولی من منظورم همون دسته 2 هایی که زیاد کار کردن... یعنی من کلا این رو میخواستم بکم که برای خرید دست 2 باید کاملا دقت کرد..و منظور کلی من از دست 2 نخریدن هممون دسته 2 های به درد نخور بود.... بله.این که مسلمه... مثلا من به دوستم اعتماد دار و کنسولشو میدونم چی هست و چطوریه اکه یه نفر بخواد دست 2 بخره حتما بهش توصیه میکنم اونو بخره.... ولی خودتم میدونی تعداد ادمایی که درست کار هستن خیلی کمتر هست... پس باید دقت کرد که چی و از کچا میخرن... این که مسلمه اکه ایکس باکس رو از کسی که اعتماد دارن بخرن کاملا کار درستیه... اما مهدی چان...معمولا کسایی که دست 2 ر میخون بفروشن فالکون دارن...اره درسته.کنسول های چدید همشون 12 ولت و jasper هستن...اما دست دوم ها تعداد فالکون هاشون بیشتره....البته شاید تو شهرهایی مثل تهران کلاا شهر های بزرک jasper هم باشه... اما چون کنسول های فالکون کم و بیش مشکل حرارتی دارن دارنده های این نوع مادربرد ها میخوان کنسولشن رو بفروشن و یا کلا ps3 بخرن یا برن jasper بخرن که خیالشون راحت باشه....خیلی کم (یا حد اقل مقداری کمتر از کسایی که فالکون دارن)پیدا میشه که بخوان کنسول jasper خودشون رو بفروشن... پس یا در کل دست دوم نخرید یا اکه میخرید از کسی باشه که اعتماد داشته باشین فقط هم به دنبال jasper باشین... فکر کنم مهدی چان این حرفو قبول داشته باشی.منم منظورم چیزی غیر از این نبود...
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 (permalink) |
|
管理員
|
چقدر خوبه که یه سری بحث ها مثل الان ملایم پیش بره تا در آخر به دعوا و قفل و پاک و پوک کشیده نشه . طرفین هم باعث افزایش اطلاعات یکدیگر بشند ، برای مثال من اطلاع نداشتم که سری جدید ایکس باکس ها با مادربرد جسپر ، 12 ولتی هم شدند و دیگه نیازی به آپگرید این قسمت نیست . خیلی هم خوب !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
دقت کن مهدی خان!
همه ی کاربرا اهل تهران نیستن و در همه ی شهر ها شما حضور نداری که بیان پیشتون و راهنماییشون کنید و در همه ی شهر ها ایکس باکس دست دوم خوب و سالم با برد jasp پیدا نمیشه... فکر کنم اولین پستی که من دادم بشه فهمید که مربوط به این بوده که در خرید دست دوم دقت کنید و هر دست دومی رو نخرید و فالکون رو چه نو (که دیکه شاید کم باشه) و چه دسته دوم رو اصلا نخرید... بهتره پست ها پاک بشه... مهم: پست های اضافه پاک شدن ولی اصل موضوع که رفع سو تفاهم شد باقی هست... لطفا خواهشا از این به بعد بحث رو اروم پیش ببریم و فقط در رابطه با قیمت حرف بزنیم و وقتی حرفی رو می شنویم همون دقیقه ی اول سعی در زمین زدن شخص مقابل نکنیم و دلایل رو بشنویم شاید علت بد فهمیدن ما سو تفاهم باشه.... در رابطه با مسئله: حق با مهدی بود...بنده منظورم رو بد رسوندم...برای همین مهدی مخالفت کرد که مخالفتش کاملا صحیح بد...ولی بنده منظورم مثل ایشون بود... لطفا ادامه ندید موفق باشید
ویرایش توسط SpirO : 07-19-2010 در ساعت 04:03 PM |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
قيمت ها الان شديدا نوسان داره و هر مغازه يه سازی می زنه ولی به هرحال:
اسليم 4 گيگ: 440 الی 480 تومان (لباف 500 تومان هم گزارش شده) اسليم 250 گيگ: 520 الی 550 تومان كينكت: 230 الی 240 تومان
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| قیمتهای, کنسول, xbox360, آخرین |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|