|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
همونطور که از اسم تاپیک پیداست در این تاپیک آخرین قیمتهای این کنسول قرار داده میشه تا به بقیه اطلاع رسانی بشه .... ماه پیش قیمت آرکید : 230 هزار تومان ... امروز 290 تا 310 هزار تومان !! ماه پیش قیمت الیت : 320 هزار تومان ... امروز 380 تا 400 هزار تومان !! فروشنده های خوش انصاف به نحو احسن از موقعیت سوء استفاده می کنن و با قیمتهای بسیار بالاتر از قیمت اصلی کنسول ها رو می فروشن. ![]() خوش به حال کسی که اردیبهشت یا خرداد کنسولش رو خرید.
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
بله مادربرد جسپر هست .
قیمت اصلیش خیلی پایین تر از این قیمتی هست که الان تو ایرانه ... Arcade : 149$ Elite : 249$ New Xbox360 : 299$
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
قیمت ها کماکان در حال بالا رفتن هستند ! 310 تومن ، ==>> آرکید با مادربرد جسپر .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام !
خوشبختانه قیمتها خیلی بهتر شده ... تقریبا داره بر می گرده به پیکر اولش دو روز پیش که رفتم توپخونه آرکید 245 و الیت 360 تومن بود . امروز که دوستم رفته بود آرکید 240 بود . !!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
دست دوم خریدن خیلی ریسکش بالاست
درسته که برد ها jasper شدن. ولی معمولا دست دوم ها jasper خیلی کمه.اکثرا falcon هستن...خودتونم میدونید که خرید ایکس باکس دست دوم حتی اکه 5 مین هم کار کرده باشه کار اشتباهیه! چون ممکنه فقط بزنیش توی برق و فاتحه...!!! پس صمیمانه توصیه میشه ریسک نکنن..یا نخرین...یا نو بخرین.اونم فقط jasper. در ضمن.فکر نکنم تفاوت قیمت دست دوم با نو خیلی زیاد باشه....پس به ریسکش نمی صرفه
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
یه چی میگی یکی که نمیدونه گمراه میشه.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
مهدی چان...
تخصص اصلی که نه بنده دارم و نه شما! ولی مهدی چان! خودتم خوب میدونی تفاوت قیمت دسته دوم با نو اونقدری نیست که به ریسک کردنش بیارزه... من خودم اینو برای دوست هام دیدم که دسته 2 خیدن و اخرشم کنسولشون سر از تهران در اورد برای تعمیر... کسی که میخواد دسته 2 بخره بهتره یه کم بیشتر پول بذاره و با خیال راحت jasper نو بخره... من فکر نمیکنم کسی دسته 2 رو مثلا 100 تومن بخواد بده! اولا کسی که دست دوم میفروشه مریض نیست که فقط 2 مین باهاش بازی کنه و بعد بخواد بفروشه! پس معلوم هس که مدت زیادی یا حد اقل یه مدت قابل توچهی باهاش کار کرده که حالا میخواد بفروشه.... معمولا هم دست دوم ها falcon هستن...پس خرید دسته دوم فالکون بهخاطر یه مبلغی ارزون تر شدن کار اشتباهیه... اینو از هر کسی دوست داری بپرس... اینو هم روی کنسول دوستام دیدم و هم عقل ادم اینو صدق میکنه!چون اختلاف قیمت زیاد نیست ولی ریسک بالاست... شما اکه تخصص دارید میتونید راهنمایی کنید اقا مهدی...
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| قیمتهای, کنسول, xbox360, آخرین |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|