|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان.من تازه 3 ماهه که اینترنت پر سرعت گرفتم و دل و روده ی اینترنت رو ریختم بیرون!!!
شما میتونید برید به سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] یه سایت عالی و کامل فارسی زبانه.قیمت بازیهاش هم خیلی کمتر از سایتای دیگس.اما nod 32. برای کسانی که از ESET Smart Security 4 استفاده میکنن توی صفحه اصلی سایت سمت راست نوشته سرور رایگان اپدیت nod.در اونجا کامل توضیح داده چیکار باید بکنید. اما برای کسانی که از ESET Smart Security 5 استفاده میکنن یه کمی تنظیمش سخت تره و شما میتونید از لینک زیر برای اموزش استفاده کنید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اگر لازم شد هم در سایت ثبت نام کنید. من خودم از ورژن 4 استفاده میکنم چون ورژن 5 سرعت رو به شدت میاره پایین! در هر دو حالت هم لازم است همون اول 40 50 مگابایت اپدیت کنید. اینم بگم که کاملا هر دو حالت رو تست کردم و از کارایی که برای ورژن 5 توی safe mode باید انجام بدید اصلا نگران نشید چون هیچی نمیشه و برای کامپیوترتون مشکلی پیش نمیاد. راستی میتونید به سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] برید و اونجا هم از انتی ویروس های کاملا سالم و تست شده به همراه ترفند و مقایسه و ... استفاده کنید. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
قبل از زدن مبحث جدید, لطفا جستجو کنید.
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 12-08-2011 در ساعت 11:18 PM |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 32, password, username, نود, و, اپدیت, به, بدون, ثانیه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|