|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام به همه ی دوستان.با کمی وقفه میخوام مجموعه ای از سایتهای فوق العاده در رابطه با سخت افزار و قطعات کامپیوتر بهتون معرفی کنم.چون خودم میخوام سیستم کامپیوترم رو ارتقاء بدم،به خاطر همین گفتم شاید به درد شماها هم بخوره.ادرسشون رو این زیر میذارم.
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] این دو تا سایت هم یه جورایی میشه گفت گل سایتها هستند.مخصوصا میهن مارکت. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] که سایت اصلی خود بازار رضای تهرانه. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] که اینم همه چی داره و خیلی ها باهاش اشنا هستند. و اما سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] که یه برتری ای که داره اینه که قسمت بررسی کارت گرافیک و سی پی یو برای بازی رو،البته به صورت فله ای!،تو قسمت بررسی و مقاله های کارت گرافیک و سی پی یو داره.
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
راهنمای خرید کارت گرافیک بر اساس قیمت در تاریخ 14 اسفند:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دوستان حتما نکاتی رو که در سایت نوشته شده است رو بخونید.یک سری مقایسه دیگه هم برای خرید CPU یا دستگاه های کامپیوتری دیگه مثل تبلت و ... رو هم داره که فکر میکنم مفید باشند. این سایت اخرین اخبار IT رو هم میذاره.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
دوستان امروز یه سایت تخیلی برای قیمت قطعات مختلف کامپیوتر پیدا کردم!
سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] خیلی سایت خوبیه.توی انجمن هم میتونید قیمت قطعات مختلف رو بپرسید و خیلی سریع جواب رو بگیرید. شما میتونید از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] قطعه ی اصلی مورد نظر رو تا تاریخ 9 اردیبهشت ماه،ببینید. داخل انجمن هم این قیمت ها،هر دو سه روز یکبار به صورت جدولی قرار میگیرند.
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| قیمت, مشخصات, کامل, افزار, سخت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|