|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان گل و صميمي
در اين تاپيك كاربران گرامي ميتونن سايتهاي مفيدي رو كه ميشناسند ، معرفي كنند. اميدوارم اين تاپيك مرجع خوبي براي كاربران باشه تا بتونن سايتهاي خوب رو با ديگران به اشتراك بگذارند. ویرایش توسط HamedNet : 02-10-2010 در ساعت 10:50 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با اين سايت ميتوانيد به صورت رايگان تا 20 مگابايت فايلهاي سايتهاي شيرينگ را مستقيم كنيد _______________________________________________ [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] با اين سايت ميتوانيد تا 13 مگابايت فايل خود را مستقيم كنيد. _______________________________________________ [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اين سايت محدوديت حجمي ندارد ولي محدوديت زماني دارد.
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 05-23-2011 در ساعت 08:39 PM دلیل: تصحیح لینکها |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
من سایتی میشناسم با عنوان Rapid8 ، این سایت تقریبا یک سالی هست باهاش کار میکنم و لینک های یک سری از سایت های شیرینگ مثل رپیدشیر ، مگاآپلود ، هات فایل و .. رو خیلی سریع و بدون محدودیت مستقیم میکنه ، مستقیم که نمیکنه بلکه توسط اکانت های پولی که خودش داره به شما این امکان رو میده که از اون ها به صورت تقریبا نا محدود استفاده کنید . این سایت یک ایراد کلی که داره ، البته ایراد بهش نمیشه گفت . پاپ آپ های تبلیغاتی داره و شما برای اینکه بتونید از خدمات این سایت استفاده کنید باید پاپ آپ بلاکر خود رو غیر فعال کنید تا این سایت خدمات خودشو به شما بده . من که از این سایت راضی هستم ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
در مورد خوردروی خاصی دنبال مطالب فنی, تعمیراتی میگردید؟ میخواهید خودروی خود را تعویض کنید؟ در مورد گواهینامه سوالی دارید؟ و ... تمامی موارد بالا در تیونینگ تاک موجود است!
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
اينم يه سايت مفيد
:[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] (شوخی بود )
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 9
|
اگه در زمینه کامپیوتر و اینترنت به کمک احتیاج دارین میتونین با رفتن به این سایت مشکلتون رو حل کنید
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] komak.ir |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از tornado-47 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مفيد, معرفي, سايتهاي |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|