|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان
یک آپلودسنتر قبلا برای کارهای خودم درست کرده بودم , دیدم بد نیست بچه های گیمسیزن هم که تو این دوران فیـــــلتـــــر که تقریبا همه ی آپلودسنتر عکسها فیـــــلتـــــر است از این استفاده کنند. ( البته آدرس قبلی نیز فیـــــلتـــــر شد!! )فقط خواهش میکنم از این آپلودسنتر به طور صحیح استفاده کنید. آدرس آپدیت شد: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] توجه: دوستان جهت بارگیری عکسهای قبلی خود که در آپلود سنتر بود کافی است که آدرس imageupload.cz.cc را با آدرس main.imgserver.tk تعویض نمایند.
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 04-22-2011 در ساعت 08:53 PM دلیل: آپدیت آدرس |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
من
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
استفاده میکنم خیلی عالی هست ... هیچ وقتم مشکلی براش پیش نمیاد
ممنون ازت
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
متاسفانه سرور رو عوض کرده بودم ولی دامنه رو آپدیت نکرده بودم!
بهرحال مشکل سایت حل شده و میتونید دوباره از اون استفاده کنید.
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
خب دوستان سایت فیـــلتـــر شده , بزودی اسم سایت رو عوض میکنیم و امکاناتش رو هم زیاد میکنیم.
منتظر باشید! خبری در راه است!
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
آدرس آپدیت شد:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] توجه: دوستان جهت بارگیری عکسهای قبلی خود که در آپلود سنتر بود کافی است که آدرس imageupload.cz.cc را با آدرس main.imgserver.tk تعویض نمایند. ============= تاپیک نیز باز شد, در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل در همین تاپیک مطرح کنید.
|
![]() |
| برچسب ها |
| gs, ها, آپلود, برای, سنتر, عکس |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|