|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
سلام . من مودمم رو عوض کردم و D LINK 2520U گرفتم . داره اذیت می کنه یکم . الان هم USB وصله هم LAN ولی چراغ های LAN و STATUS همش خاموش روشن میشه . کفرم رو داره در میاره دیگه !!! بعد جالب اینه درایورش هم نصب نیست یعنی بدون درایور به نت وصله
میشه یکم راهنمایی کنید چون من اطلاعاتم در زمینه اینترنت و مودم و ... خیلی کم هست . اما مودم قبلیم با اینکه D LINK هم بود درایور می خواست و تنظیمات VPI , VCI هم داشت ولی اصلا درایو رو قبول نمی کنه . درایور مودم قبلیم رو پاک کردم ولی هنوز قبول نمی کنه . چیکار باید بکنم ؟ دلیل تاپیک زدم این بود که شنیده بودم اگه چراغش ثابت نباشه و چشمک بزنه یعنی وصل نیست !
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
خب اگر به اینترنت وصل میشید مشکل کجاست؟
اگر مشکل خاموش و روشن شدن چراغ هاست که یک امر طبیعی است! و اگر چشمک نزنند بدانید یک مشکل وجود دارد! موفق باشید!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
من مودمم همینه الان چشش نکنم 1سال و خورده ای همینو دارم همشم روشنه خوبه
من با LaN وصلش کردم که چشمک زدن چراغ Lan با status عادیه به نصبشم نیازی نیست و اگر بری تو اون تنظیمات که موقع نصب سی دی اجرا میکنی میتونی(اگه اشتباه نکنم) بدون connectionساختن بری تو اینترنت یعنی تا مودم رو روشن کنی و چراغ آخری یعنی اینترنت سبز شد وصل میشی
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Reza|Shadow عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
ممنون مرسی . آخه من از چند نفر شنیده بودم که گفتن اگه چراغات چشمک به زنه یعنی مشکل داره . الان این LAN و STATUS همش چشمک می زنه . من هم USB وصل کردم هم LAN ولی USB چراغش ثابته . ممنون از دوستان .
از این تعجب کرده بودم که بدون هیچ نصبی به نت وصله اما این چشمک می زنه !!!!
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2520u, link, مودم, نصب, کمک, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|