|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
سلام
می خواسم بپرسم که کسی می دونه که چطور می تونم pcـمو با یه لپ تاپ شبکه کنم ، در اصل می خوام اینترنت رو share کنم. ممنون.
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
چون کار خاصی نمیخوای انجام بدی ، فقط وارد Network Connection بشو ، Setup a Network Connection فکر میکنم باشه توی XP و بعدش باید یه سری پیام رو Next کنی ، فقط توجه داشته باش که Workgroup هردو سیستم یه چیز باشه ، Work Group هم داخل پراپرتیز مای کامپیوتر ( System ) میشه تغییرش داد . هر دو یکی باشه ، بعد توی این Next Next ها یه جا باید Workgroup رو وارد کنی ، وارد میکنی و Next ، اگر پرینتر و اینا پرسید اجازه بهش بده و یک نکته ی دیگه آخرش یه سری گزینه میاد شما همون Just Finish .. رو بزنی کفایت میکنه . یه ری استارت دوتا شو میکنی ، کابل و اینا باید وصل باشه تا اینترنت شیر بشه ، اینطوری به صورت Automatic IP هست و یکمی ، خیلی خیلی کم طول میکشه تا پیدا کنه . اما اگر Static IP بدید سریع و آنی شبکه میشند در حین بوت ویندوز
. اگر مشکلی بود بازم در خدمتم ، البته بگم این راه خیلی ساده و پیش پا افتادست و تنظیمات خاصی نگفتم که انجام بدی . شما خیلی کارا میتونی سر یوزر ها در بیاری ! احتمالا خودت هم واقفی که چه رشته های گسترده ای شبکه داره ، MCSE , MCSA و و .. !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
For the Emperor
تشکرها : 111
|
از طریق
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
هم می تونی میزان استفاده هر سیستم از سرعت آپلود و دانلود رو تنظیم کنی.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
آقا نشد!
![]() یه سوال من چطوری می تونم مودم رو لپ تاپه بشناسونم؟ درایور نصب کردن رو بلدم می خوام وقتی که مودم به PC وصله Ethrnet به لپ تاپ م.دم. بشناسونم و منوآل آی پی بهش بدم.
|
![]() |
| برچسب ها |
| یک, آوردن, بوجود, در, راهنمایی, شبکه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|