بازگشت   انجمن های فصل بازی > موضوعات عمومی > کامپیوتر و اینترنت

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-21-2010, 10:51 PM   #1 (permalink)

اعضا

Masoud_2271 آواتار ها

تشکرها : 13
پیش فرض نصب سیستم عامل مکینتاش روی PC

سلام بچه‌ها

من می‌خوام سیستم عامل مک رو روی PC خودم نصب کنم؛ DVD مک رو خریدم و هر کاری می‌کنم نمی‌تونم نصبش کنم؛ توی یه راهنما نوشته بود که باید هارد رو یه تغییراتی بدی اما من هرکاری می‌کنم نمیشه، کسی هست که نصب کرده باشه؟ لطفاً اگه در این مورد چیزی میدونید بهم بگید؛ ممنون
Masoud_2271 آنلاین نیست.

تبلیغات
قدیمی 10-21-2010, 11:52 PM   #2 (permalink)

عضو حرفه ای

HamedNet آواتار ها

تشکرها : 516
مطالب وبلاگ:  8
iPod PC

با سلام

راهنمایی های متعددی در اینترنت وحود دارد ولی:
1- تنها بعضی از نسخه ها بر روی PC ها معمولی نصب میشوند
2- تنها اندک سخت افزار های موجود شناسایی میشوند.

پیشنهادات:
حتی اگر مک بر روی سیستم شما نصب شود احتمالا از نصبش پشیمان خواهید شد! زیرا مک نمیتواند ( به دلایل ساختاری ) بر روی سیستم های PC به خوبی کار کند.
پیشنهاد میکنم آنرا بر روی سیستم های مجازی ساز نصب کنید. VirtualBox گزینه ی مناسبیست.
=============
در مورد مشکل خود هم بیشتر توضیح دهید.

یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ...
HamedNet آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-22-2010, 06:37 AM   #3 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

سیستم عامل مک ، برای مک بوک است ، نه PC ، و نصب اون بر روی PC یه جورایی غیر قانونیه . همونطور که حامد گفت پیشنهاد نمیشه به هیچ وجه ولی برای دیدن هم که شده ، با Virtual Box یا VMWare میتونی نصب کنی . یا اگر خیلی راغب هستی ، یکی از دوستان وارده . میگم اینجا جوابتو بده ..

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-22-2010, 11:18 AM   #4 (permalink)

اعضا

Masoud_2271 آواتار ها

تشکرها : 13

اول از همه ممنون بابت جوابهاتون، توی انجمن‌های تخصصی نوشتم هیچکی جواب نداد، بازم به معرفت شما، دمتون گرم

همونطور که گفتید توضیحات بیشتری میدم در این مورد

من این ترم درس سیستم عامل دارم و استادمون گفته که باید بری سیستم عامل مک رو نصب کنی، یعنی طریقه‌ی نصبش رو یاد بگیری، مشکلاتی که در این راه وجود داره و یه کارگاه آموزشی برای بچه‌های کلاس بذاری در این مورد؛ حالا من خیلی توی اینترنت گشتم و همون راهنماهایی رو که میگید رو خوندم؛ توی این راهنماها گفته شده که باید از تنظیمات بایوس هارد رو دستکاری کنی تا بتونی مک رو نصب کنی، تنظیمات رو هم نوشته بود اما من هرچی گشتم این تنظیمات رو پیدا نکردم؛ جستجو کردم دیدم که باید مادربوردمو آپگرید کنم اما نتونستم این کارو بکنم؛ روی 3تا PC و 2تا لپ تاپ هم امتحان کردم؛ اما اونا هم چنین تنظیماتی نداشتن. اون تنظیمات این بود که باید ACHI رو دیسیبل کنم اما اصلاً همچین چیزی رو ندارم! روی هارد ساتا و IDE هم امتحان کردم اما وقتی که ستاپ مک میخاد شروع بشه سیستم ریست میکنه! الآن یک هفته‌ست که دارم سعی می‌کنم این کارو انجام بدم اما نمیشه. نسخه‌ای که دارم نصب می‌کنم MAC 10.6 هست. من نمیخام همیشگی باهاش کار کنم فقط میخام یکبار نصبش کنم و یه مدت باهاش کار کنم تا یه چیزایی دستم بیاد اما حتماً باید نصبش کنم. فقط همین قسمتش اگه برام درست بشه دیگه بقیه‌ش رو بلدم، نصبش رو توی همون راهنماها چند بار مرور کردم و فقط ران شدن ستاپش حل بشه دیگه تمومه. میدونم نصبش هم دنگ و فنگ داره، یعنی باید اول سخت افزارها رو بهش بشناسونی، اگه نشناسونی مک بالا نمیاد و ... اما حالا که خیلی وقت روش گذاشتم دوست دارم به نتیجه برسم.

نقل قول:
پیشنهاد میکنم آنرا بر روی سیستم های مجازی ساز نصب کنید. VirtualBox گزینه ی مناسبیست
با این برنامه کار نکردم اما اگه بتونم روی هارد نصبش کنم خیلی بهتره.

نقل قول:
یا اگر خیلی راغب هستی ، یکی از دوستان وارده . میگم اینجا جوابتو بده ..
اگه این کارو بکنی که خیلی خیلی خیلی عالی میشه. ممنون
Masoud_2271 آنلاین نیست.

قدیمی 10-23-2010, 11:17 PM   #5 (permalink)

عضو حرفه ای

HamedNet آواتار ها

تشکرها : 516
مطالب وبلاگ:  8
iPod PC

نقل قول:
من این ترم درس سیستم عامل دارم و استادمون گفته که باید بری سیستم عامل مک رو نصب کنی، یعنی طریقه‌ی نصبش رو یاد بگیری، مشکلاتی که در این راه وجود داره و یه کارگاه آموزشی برای بچه‌های کلاس بذاری
به احتمال 90 درصد نمیدونه مک چیه!

در مورد مود ACHI من خودم در سیستم های نسبتا جدید ندیدم! بهتره بر روی تطابق complib ?? بزاری ( دقیقا اسپلش یادم نیست! )

ولی باز هم میگم از VirtualBox استفاده کن!
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
راحت میتونی براش مک رو تعریف کنی و نصبش کنی ( راحت هم میتونی از مراحل عکس بگیری! )

موفق باشی!

یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ...
HamedNet آنلاین نیست.

قدیمی 10-24-2010, 02:31 PM   #6 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

به پارسی‌کده میگم بیاد کمکت کنه ، ولی آپگرید کردن مادربرد یعنی اینکه BIOS رو آپدیت کنی ..

پاسخ

برچسب ها
pc, مکینتاش, نصب, روی, سیستم, عامل

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش