|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() ویندوز XP برای بازی کردن ، بسیار قدیمی شده و کاربران بسیاری ترجیح میدهند تا از آخرین سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز 7 و یا ویستا استفاده کنند . راه های بسیاری وجود داره تا شما سیستم عامل خودتون رو بهینه سازی کنید تا بهترین استفاده را از سخت افزار خود ببرید . البته گیمر ها ، عموما ترجیح می دهند که سخت افزار خود را تا حد ممکن ارتقاء دهند ، اما برای دسته ی دیگری که بنا به دلایل مختلف نمیتوانند از سخت افزاری های روز استفاده کنند . خواندن این مقاله خالی از لطف نیست تا با چند ترفند ساده و مهم ، نهایت استفاده رو از سخت افزارتون ، برای بهتر بازی کردند بکنید .
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
● Flasher ●
تشکرها : 224
|
همچنین من این نرم افزار رایگان و متفاوت رو به شما پیشنهاد می کنم!
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
● Flasher ●
تشکرها : 224
|
نقل قول:
توو جدیدترین نسخش تنظیمات Power رو برای اجرای بهتر بازی ها تغییر میده که فک کنم این یکی برای من تاثیر مثبت در کارایی سیستم داره! انگار رو CPU ـم کمتر فشار میاد و مثل قبل داغ نمی کنه! ![]() خوبیش اینه که بعد از تنظیم نرم افزار، با یک کلیک تنظیمات اجرا میشه و با یک کلیک دوباره به حالت اول برمی گرده. درکل شاید با کمی تلقین، FPS دو سه تا بیشتر بشه! ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ...
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
مطلب جالبی بود!
کل نکات ریز رو دور هم جمع کردی! نقل قول:
|