|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 50
|
به نام خداوند جان و خرد
سلام بر دوستان . دیدم جای این تاپیک خالی است گفتم بسازیمش . :D راستی در این تاپیک تنها مجلات بازی گذاشته نمی شه . بلکه سعی میشه همه چی قرار بدهیم . البته ببخشید من همیشه تو آغاز حرفم مشکل داشتم . در ضمن هر گاه تعداد کتاب های زیاد شد اونا رو تو یه فایل ورد با لینکشون قرار می دم. خوب برای آغاز . یک کتاب به زبان انگلیسی ولی خوب درباره ی نجوم و فضا [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] رمز فایل : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
یا حضرت معصومه ... مدد .... مدد .... مدد .... مدد ویرایش توسط darinoos47 : 10-18-2009 در ساعت 06:01 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از darinoos47 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام بر دوستان . ببخشید گفتم فردا الان یک ماه گذشته .
خب اینم مجموعه ی کامل شرلوک هلمز (تورنت) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر بروبچ . متشکرم از استقبال . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مجله ی نشنال جئوگرافیک رو همهتون می شناسید دیگه ؟ مجله ای که از 100 سال پیش هر ماه منتشر میشه . ![]() اگه کسی مجموعه ی کامل ( 100 سالش رو خواست ) برای خریدن بگه . دانلودش هم هست ولی 15 گیگ فکر کنم هست . خب تشکر یادتون نره . دانلود کنید حتما به سایتش هم سر بزنید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان اینم یک مجله ی دیگه . جالبه دانلود کنید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینم از شاهنامه ی فردوسی . برید حال کنید . .... بیت . واقعا فردوسی کارش خیلی درست بوده . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
![]() |
| برچسب ها |
| مجلات, و, کتاب, الکتریکی, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|