|
|
#1 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
این خبر مربوط به تاریخ 27 فروردین میباشد. نکته:به علت عدم دسترسی به ایجاد وبلاگ . تاپیک زدم. آفتاب: معاون نظارت و هماهنگی در سياستهای اقتصادی معاون اول رييسجمهوری گفت: نخستين شبكه اينترنت حلال كه از سايتهای غيراخلاقی پاک شده است، اولينبار در ايران راهاندازی میشود. علی آقامحمدی با بيان اينكه مقدمات راهاندازی اين شبكه در كشور آماده شده است، افزود: میتوان شبكه اينترنت حلال را توسعه داد و به ساير كشورهای اسلامی و همسايه متصل كرد. وی با اشاره به ثبت كنسرسيوم "ايرانياننت" گفت: اين كنسرسيوم قرار است در زمينه توسعه شبكه فيبرنوری فعاليت كند كه در آن صورت شاهد افزايش سرعت اينترنت در كشور خواهيم بود. به گفته آقامحمدی، با راهاندازی شبكه اينترنت حلال شاهد تحولات بزرگی در عرصه دولت الكترونيكی، تجارت الكترونيكی و بانكداری الكترونيكی خواهيم بود و تمام خدمات الكترونيكی از طريق اين شبكه در اختيار كاربران اينترنت داخلی قرار میگيرد. وی تاكيد كرد: جای اينترنت جهانی محفوظ است و در كنار اينترنت داخلی، دسترسی به شبكه جهانی اينترنت همچنان امكانپذير خواهد بود. داخل پرانتز عرض کنم همین امروز در برنامه تلویزونی از زبان شخص اقای علی اقا محمدی شنیدم که این اینترنت حلال ملی (فیبر نوری )با اپراتور چهارم اگه راه اندازی بشه حداقل سرعتش 20 مگ خواهد بود! !
ویرایش توسط Samuel_Gordon : 05-08-2011 در ساعت 01:10 PM |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
منبع؟
فقط لطفا اسم فارس نیوز رو نیارید چون خودشون گفتن دروغ 13 هست.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
اون خبر که دروغ 13 بود ، جمع آوری اینترنت و جایگزینی اینترانت ملی بود . این اینترنت حلال همه ی سایت ها پر شده تایید هم شده . من خودم به شخصه در جریان کارش هستم ، همون اینترانت ملی هست .. حالا گفته اینترنت پاک !
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
کره شمالی دوم! البته سائل جایگزین هم موجود هست اما خیلی هزینه بر خواهد بود!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
همون اینترانت ملی هست, چون هزینه ی اتصال مدارس و ادارات به اینترنت بسیار گران هست, میخوان اینترانت راه بندازن و بدن به اینها, چون تولید اطلاعات خوب در ایران کم هست, حالا میخوان به چندتا کشور هم وصلش کنن.
|
![]() |
| برچسب ها |
| ؟, اینترنت, حلال, دارکط ایسک،کینکط |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|