|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رمضان کریم
|
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات رگولاتوري همزمان با اولين جشنواره ملي ارتباطات و فنآوري اطلاعات، رتبهبندي اپراتورهاي PAP و SAP را اعلام كرد. به گزارش ايسنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، حسن رضواني - معاون نظارت و اعمال مقررات - با بيان اينكه سرانجام بعد از 1500 نفر ساعت كار كارشناسي، امتياز اپراتورها بر اساس منطق رادار تعيين و در حوزه شركتهاي SAP ارتباطات ماهوارهي سامان، آرين ماهواره، پارس ارتباطات، عصر ارتباطات بينالملل پارس كار، توسعه ارتباطات فراست، ايران سولار و شركت توسعه سازه پاي به عنوان رتبههاي اول تا هفتم مشخص شدند. وي در ادامه گفت: شركتهاي آريا رسانه تدبير (شاتل)، پارسان لين ارتباطات (پارس آنلاين)، پيشگامان توسعه ارتباطات، انتقال دادههاي رهام داتك، داده پردازي فنآوا، لايزر، انتقال دادههاي آسيا تك، ندا گستر صبا، عصر انتقال دادهها، داده گستر عصر نوين و شركت كارا امين ارتباط به ترتيب رتبههاي اول تا دهم را در شركتهاي PAP به خود اختصاص دادند. حسن رضواني در ادامه ضمن تشكر از تلاش و مشاركت موثر دارندگان پروانه PAP و SAP در فرآيند ارزيابي، اظهار اميدواري كرد كه شركتهاي مذكور با تلاش و كوشش بيشتر در ارتقاء سطح رضايتمندي كاربران و مشتريان با لحاظ كردن كيفيت سرويس، قانون مداري و توسعه فرهنگ و ادبيات رگولاتوري، انجام تعهدات توسعه و اجراء و عملكرد شبكه، به رتبه هاي بالاتر و مراتب بالاتري از تعالي در سالهاي آتي نايل شوند. معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري گفت: اين جشنواره هر سال در روز ارتباطات برگزار خواهد شد و اعتبار اين رتبهبندي هم تا تاريخ 27 ارديبهشتماه سال آينده است، به همين خاطر دارندگان پروانه ميتوانند از آن فقط با تصريح رتبه دريافتي و اعلام تاريخ اعتبار آن در تبليغات خود استفاده كنند. خوشحالم که از شاتل استفاده میکنم ![]() _____________________ منابع
ویرایش توسط Samuel_Gordon : 05-19-2011 در ساعت 01:05 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
من پارس ان لاین دارم.سرعت رو 140 هست بعضی وقتا...ولی شب ها سرعت میاد روی 10!اعصابمو به هم میریزه!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
من شهراد دارم خیلی عالیه . سرعت دانلودم 230-240 هست . شبها هم 2-8 رایگانه . فقط برای اولین بار تو چهار ماه اخیر دیشب که داشتم Fable 3 رو دانلود می کردم از حجمم کم شده بود که زنگ زدم تازه ساعت 7 شب درست شد
|
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
من شاتل دارم . خدایی برای من یکی عالیه !!
روزا سرعت دانلود تا 370 هم میاد !!!!!!!!!! ![]() پینگمم خیلی خوبه . بعضی وقت ها fifa 11 و MW2 می زنم هیچ مشکلی ندارم
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
بله شبها هم سرعت همینقدره ! واسه همین اینقدر باهاش حال می کنم . تا حالا فکر کنم بیشتر از 130-140 گیگ دانلود کردم .
|
![]() |
| برچسب ها |
| pap, میان, و, انتقال, اول, اپراتور, اپراتورهای, برتر, دادهها, در, رتبه, شاتل |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|