|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
من می خوام يه مانيتور LED 20 اينچ بخرم ولی رزولوشنش 1600x900 ـه كه Full HD (يعنی 1920x1080) نيست.به احتمال زياد اين مانيتور روی 1080p هم تصوير می ده ولی مشكل اينجاست كه رزولوشنش Full HD نيست.
از طرف ديگه همونطور كه می دونيد تقريبا تمام بازیهای نسل حاضر ناتيو رزولوشنشون زير Full HD ـه و چه بسا 720p هم نيست. با اين تفاسير موندم اين مانيتور رو بخرم يا نه،فروشنده هم نمايندگی سامسونگه و همونطور كه می دونيد فقط جنس به روز دارن و اگه بخوام 21.5 يا بالاتر بخرم اونم LED گرون در مياد و به صرفه نيست. لطفا هر كسی از بچه های سايت می تونه كمكی كنه اينجا بگه،ممنون می شم. وقتمم كمه و بايد زود تصميم بگيرم... ممنون. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
بهترین برای بازی ( که خودم و خیلی های دیگه ازش استفاده می کنن ) مانیتور LG LCD 2261VP هست که 22 اینچ ، با رزولیشن 1080*1920 با سه پورت HDMI - DVI - VGA + WIDE كنتراست 50,000:1 و خروجی هدفون هست که Full HD هم هست . قیمت هم 240 تومن . سهیل پیشنهاد می کنم اینو بگیر ! من که خیلی راضیم !
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
پوريا 2261 رو خودم می دونم ولی من دارم از نمايندگی سامسونگ می خرم نه ال جی.
ضمنا بخوام از نمايندگی ال جی هم بخرم (كه بنا به دلايلی نمی شه-چون فقط تو سامسونگ آشنا دارم) فكر نكنم داشته باشن چون 2261 ال سی ديه و الان همه جا LED رو بورسه. به هر حال تو BC از يكی از بچه ها كه خيلی وارده پرسيدم گفت همين 20 اينچ برای PS3 و بازی های اين كنسولی اين نسل زيادی هم هست چون همه اين بازی ها ناتيو رزولوشنشون زير 1440x900 ـه. |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| ps3, مورد, مانيتور, برای, خريد, در, سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|