|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
![]() استیو جابز، بنیانگذار و مديرعامل شرکت اپل ، دیروز بعد از ظهر از سمت خود استعفا کردو از این پس تیم کوک جای اقای جایز را می گیرد. اقای جایز در نامه ی 8 جمله ای خود عنوان کرده که بیشتر از این نمی تواند انتظارات و حقوق مدیر عاملی را براورده کند او در استعفانه خود نوشته بود: « من همیشه گفته بودم که اگر روزی فرا رسد که من نتوانم از عهده وظایف مديرکلی شرکت اپل و انتظارات برآيم، خود اولین کسی خواهم بود که به شما اطلاع دهم. متاسفانه، این روز فرا رسیده است. بدینوسیله من از مدیریت اپل استعفا می دهم. » هیئت مدیره ای اپل هم به طور سریع به تیم کوک رای دادند و او را به عنوان مدیر انتخاب کردند. اقای جایز در سال 2003 پس از تشخیص سرطان ،تحت مداوا قرار گرفت و توانست با موفقیت تومور را دراورد و به تازگی هم تحت عل پیوند کبد قرار گرفته است.
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
نقل قول:
نقل قول:
در ضمن عضو هیئتمدیره بودن یعنی هنوز در اپل فعال خواهد بود و مثل قبل بههمه چیز نظارت داره... ولی خب از بین این همه آدم استیو عزیز باید سرطان میگرفت تا بعد از پنجاه و اندی سال زندگی قیافهش مثل یه آدم ۷۰ ساله بشه!
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
خودش رفته کنار مافـــی
![]() فکر میکنم یه ایرانی دیگه هم مثل کوک احتمال می دادن که مدیر بعدی باشه اما مثل اینکه موفق نشده!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
فکر نکنم اینطور باشه. استیو جابز کسی نیست که بخوان برش دارن. اولین کسی هستی که همچین چیزی رو مطرح میکنی :دی
بعدم مشکل اینه که یهسری مثل یهسری دیگه نیستن که عشق مدیر بودن و قدرتِ اول بودن داشته باشن! :دی چه بهتر وقتی خودت حس میکنی دیگه نمیتونی مثل قبل کمک بکنی در اوج بکشی کنار... در وصف تیم کوک همین بس که قیافهش دلبری میکنه :D قبل از این هم هرموقع استیو بهخاطر بیماری کمپانی رو مدتی ترک میکرد اون میشد مدیر موقت. تجربهی خوبی داره. امروز هم یه ایمیل زد به کارکنها و گفت قرار نیست چیزی در اپل تغییر کنه و ما همون سیاست قبلیمون رو ادامه میدیم (البته متنش طولانیتر بود :دی).
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ParsiKade عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
دیوانن مگه بزارنش کنار؟
بنده خدا وضعیت سلامتیش خوب نیست. میبینید کار دنیا رو؟ معروف باشی, محبوب باشی , پول داشته باشی ولی سرطان داشته باشی. بخدا قدر سلامتیمون رو بدونیم.
|
![]() |
| برچسب ها |
| مديرعامل, اپل, استعفای, شرکت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|