|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
سلام بچه ها،
چندتا سوال دارم در مورد این ویندوز 7! بلاخره بعد از کلی کلنجار رفتن با اینکه از سون خوشم نمیاد مجبور شدم کوچ کنم اما یه چند روزی طول میکشه نسخه ی اصلی ویندوز به دستم برسه تا انومقع می خواستم دانلود کنم ویندوز رو بعد اون رسید دستم،دانلودی رو پاک کنم و اصلی رو نصب کنم! حالا کسی لینک مطمئن و سالمی داره واسه دانلود؟! این ویندوز 7 64 بیتیش با برنامه ها مشکل داره نه؟! 32ــش چطور؟!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 12-11-2011 در ساعت 12:05 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
ویندوز 32 بیت رو پیشنهاد میکنم
ویندوز بسیار عالی و زیباست 95% برنامه ها رو ساپورت میکنه اون 5؟% هم شامل برنامه های قدیمی هستند که البته اونم با نرم افزار های تکمیلی حل میشه اکثرا الان servis pack 1 هم اومده :دی من خودم 2 ساله ازش استفاده میکنم از زمانی که utimate 7300 اومد :دی من باش کنار اومدم و عالیه و با هیچی عوض نمیکنم |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
XboxLive Leaderboard:
3rdتاریخ عضویت: Apr 2011
تشکرها : 245
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ♥.:YANNI:.♥ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
سیستم عامل بهتر و بدتر نداره ، باید مطابق با پراسسر ( CPU ) ــت سیستم عامل نصب کنی . برتری های فوق العاده زیادی نسبت به XP داره که خودت خواهی فهمید . لینک دانلودشم اگر توی اینترنت سرچ کنی ، تقریبا تمامی لینک ها معتبر هستند . اگر هم میتونی صبر کن تا عصر برات یه لینک خیلی مطمئن جور میکنم .
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
حتما 64 نصب کنید.
اکثرا نرم افزارها دیگه نسخه ی 64 دارن. 64 = سرعت بهتر و کارایی بهتر سیستم و نرم افزار بهتره برید یه نسخه ی پرند رو خریداری کنید یا نسخه ی msdn ( اگر اشتباه نکنم ) دانلود کنید.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
آره ،تا 3-4 روز دیگه که PCدرست میشه میتونم صبر کنم!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 7, ویندوز |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|