|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از کدام راضی هستید؟ | |||
| a-squared |
|
0 | 0% |
| AhnLab-V3 |
|
1 | 5.88% |
| AntiVir |
|
0 | 0% |
| Avast |
|
1 | 5.88% |
| AVG |
|
1 | 5.88% |
| BitDefender |
|
1 | 5.88% |
| QuickHeal |
|
0 | 0% |
| Comodo |
|
0 | 0% |
| DrWeb |
|
0 | 0% |
| F-Secure |
|
0 | 0% |
| GData |
|
0 | 0% |
| Kaspersky |
|
1 | 5.88% |
| McAfee |
|
0 | 0% |
| McAfee |
|
1 | 5.88% |
| NOD32 |
|
11 | 64.71% |
| Panda |
|
0 | 0% |
| Symantec |
|
0 | 0% |
| TrendMicro |
|
0 | 0% |
| Shid |
|
0 | 0% |
| رأی دهندگان: 17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
این روزها دیگر هر کسی باید یک انتی ویروس همراه فایروال بر روی کامپیوتر خود نصب کند تا از حمله و ورود ویروسها در امان باشد اما خیلی ها نمی دانند چه انتی ویروسی نصب کنند .
شما از کدام انتی ویروس همراه فایر وال راضی هستید و استفاده می کنید؟! * من خودم NOD32 دارم خوبه.
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
استاد سیکوریتی ! ( Smart Security )
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
نود تنها جهت پیشگیری خوب هست, اگر یک ویروس ناشناخته وارد سیستم شود و آلوده کند, به هیچ وجه آن را تشخیص نمیدهد و در صورت آپدیت نیز تنها باعث خرابی کامل سیستم میشود.
مزیت نود: سرعت بالا آپدیت کم حجم معایب: عدم وجود هوش مصنوعی خرابی سیستم ( حذف سر خود فایل های سیستمی ) اگر سرعت اینترنتان بالا هست و سیستم قوی دارید, حتما bit defender نصب کنید.
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
● Flasher ●
تشکرها : 224
|
در نظرسنجی، McAfee دوبار ذکر شده و آنتیویروس شرکت مایکروسافت (Microsoft Security Essentials) وجود نداره.
چندسالی از ESET Smart Security استفاده کردم و راضی بودم. مدتی پیش به مشکلاتی برخوردم که ESET نتونست حلش کنه. با بررسی تحقیقات AV-Comparatives که به صورت یک فایل PDF بود، به این نتیجه رسیدم که Avira آنتیویروس خوبی میتونه باشه. Avira Internet Security یه سری مشکلات رو حل کرد اما هنوز آثار مخرب ویروسها دیده میشد. بعد از Avira سراغ Microsoft Security Essentials رفتم. این آنتیویروس هم، تعدادی Malware یا بدافزار پیدا و پاکسازی کرد. اینبار مشکل حل شد! به نظر من خیلی از این آنتیویروسها خوباند اما گاهی اوقات به مشکل خاصی برمیخوریم که فقط بعضی از اونا میتونه حلش کنه. اگر دنبال یک آنتیویروس کامل و رایگان هستید، Microsoft Security Essentials گزینهی خوبی ـه. (لازمهی نصب و استفاده از این نرمافزار تنها Genuine بودن ویندوز ـه.) لینکهای مفید در این رابطه:
ویرایش توسط Paradox : 12-27-2011 در ساعت 02:09 PM |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
Bitdefender بهترین آنتی ویروسه نظیر نداره واقعا از راضی ام
تو این سایت( [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ) بهترین آنتی ویروس ها رو همراه با دلیل گذاشته اگه هم دوست دارید این انتی ویروس رو دانلود کنید به لینک زیر برید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | ||
|
● Flasher ●
تشکرها : 224
|
نقل قول:
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Paradox عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
من دو سه سالی هست مک آفی دارم انصافا هم کارش خوبه هر هفته شنبه هم آپدیت میده بیرون. فقط مشکلش اینه که حجم آپدیت هاش یکم زیاده ( بالای 130 مگه )
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| ــی, فایروال, فایروالی, چه, هستید؟, و, ویروس, انتی, از, راضی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|