|
|
#1 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
![]() ![]() این برنامه مدتی هست که منتشر شده و با این نرم افزار میتونید در کنار ویندوز خود یک آندریود 2.3.4 رو نیز داشته باشید دانلود هزاران نرم افزار آنلاین از فروشگاه های نرم افزار توسط این نرم افزار امکان پذیر است. YouWave Android سریع ترین راه برای اجرای آندروید بر روی کامپیوتر شما می باشد. استفاده آسان، نصب و وارد کردن و اجرای آسان نرم افزارها از دیگر امکانات این نرم افزار کاربردی می باشد. با این نرم افزار براحتی و بدون داشتن هیچ گونه هزینه ی اضافی می توانید نحوه ی کارکردن با یک اسمارت فون (Smart Phone) را تجربه کنید. قابلیت های کلیدی نرم افزار YouWave Android v2.0.0: - پشتیبانی از Android 2.3 Gingerbread (جدید) - شبیه سازی عملکرد کارت SD - فعال کردن قابلیت چند بازیکن برای بازی های آنلاین - دکمه های کنترل - قابلیت اجرا در ویندوزهای XP/Vista/7, 32/64 bit - و … دانلود از دو سرور با حجم 102 مگ(ورژن فول کرک میباشد) کد:
https://rapidshare.com/files/1020888590/YouWave.for.Android.v2.0.0.WinALL.Cracked-BRD.rar http://farid.dl.rapidbaz.com/khKkE/yw.and.v2.0.0.rar
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 19
|
داش
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
منم دان کردم ولی فایل اینستالی . ستاپی چیزی نداره !!!
![]() |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از xan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
مطمئن هستید من روش کلیک کردم و نصب شد برای نصب برنامه جدید هم باید فایل APK که مخصوص آندریود هست رو باهاش نصب کنید کاملا سالمه.میخواهید از لینک DOWNLOADHA استفاده کنید که تا حالا بیش از دو هزار نفر تست کردن ولی فول فول نیست
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| android, های, کامپیوتر, youwave, آندروید, اجرای, برنامه, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|