|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام
![]() در اين تاپيك من هرگونه ترفند ، آموزش و آخرين آپديتها و لايسنس ها و آخرين نسخه هاي اين آنتي ويروس رو قرار ميدم. اميدوارم مورد توجه دوستان قرار بگيره. ویرایش توسط HamedNet : 12-08-2011 در ساعت 11:23 PM دلیل: بروز رسانی |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
به سلام! كي شمارو يادش ميره عزيز؟ yourspace ![]() ممنونم كه سايت رو متعلق به من دونتسي(اسم منم سروشه!) ![]() من چند سال پيش Nod32 رو با آپديت روزانه و Original خريدم،45+15 تومان! الان هرچي تو بازار ميگردم،همش دانلودي و 30 روزست يا اينكه آپ نميشه! ار كجا ميتونم پيدا كنم؟(كامپيوتر و لپ تاپ و همه چي پر شده از ويروس )
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سعي كنيد بروز باشيد!
![]() در اين پست آخرين نسخه ي نرم افزار قرار ميگيرد. ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دقت كنيد كه نسخه ي مربوط به سيستم خودتان را دانلود كنيد. توضیحات: x64 = 64 بیتی x86 = 32 بیتی تفاوت smart security با nod32 تنها وجود فایروال در smart است. ویرایش توسط HamedNet : 12-08-2011 در ساعت 11:31 PM دلیل: بروز رسانی |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 50
|
هميشه سعي كنيد از آخرين نسخه ي NODLogin بهره ي كامل را ببريد!
![]() توضیحات نرم افزار MiNODLogin 3.7.5.1 دانلود بهترین نرم افزار برای پیدا کردن سریال محصولات ESET و قرار دادن خودکار آنها در برنامه می دانید که محصولات ESET شامل NOD32 و Smart Security در پی عملکرد خوب خود در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین نرم افزارهای امنیتی در بین کاربران کامپیوتر می باشند. اما مشکل کار با این نرم افزارها این است که برای فعال بودن و آپدیت شدن نیاز به Username و Password معتبر دارند. از ابتدای ارائه نسخه های این برنامه کرک و Patch های مختلفی برای آن ارائه شد. اما هیچ کدام نتوانست این مشکل را برطرف کند. نهایتا تنها راه استفاده از Username و Password بود. از این رو چندین نرم افزار برای دریافت سریال از اینترنت و قرار دادن خودکار در این برنامه ساخته شد. سافت گذر هم یکی از بهترین این نرم افزارها را انتخاب کرده و در اختیار شما قرار می دهد. امکانات نرم افزار: - امکان دریافت سریع و خودکار Username و Password معتبر از چندین سایت مختلف - تست پسوردها پس از دریافت از اینترنت - امکان قرار دادن خودکار Username و Password در برنامه - امکان Browse کردن سریالهای موجود - امکان تست سریال برنامه در ابتدای راه اندازی ویندوز - امکان انتخاب بین سریالهای Trialو غیر از آن برای قرار دادن در برنامه - امکان کار با نسخه های 32 بیتی و 64 بیتی - امکان اطلاع دادن به کاربر در مورد انتشار نسخه جدید - امکان کار با تمامی نسخه های NOD32و Smart Security و .... نکات: 1- این برنامه هیچ تغییری در تنظیمات آنتی ویروس و سرورهای آپدیت آن ایجاد نمی کند. 2- این برنامه هیچ محدودیت زمانی و ساختاری ندارد. 3- در صورت آمدن نسخه جدید فقط اعلان ظاهر می شود و همچنان برنامه کار خود را انجام می دهد. 4- نرم افزار NodLogin در بعضی سیستمها پیغام خطا می داد ولی این نرم افزار بر روی تمامی ویندوزها بدون مشکل کار می کند. 5- برای استفاده از این نرم افزار باید Java Runtime Environment که در سایت هم موجود است در ویندوز شما نصب باشد. 6- در صورتی که آنتی ویروس شما این برنامه را به عنوان ویروس شناسایی کرد باید در تنظیمات آنتی یوروس و در قسمت Exclusions فایل این برنامه را اضافه کنید. 7- در صورت حذف فایل توسط آنتی ویروس آن را از قسمت قرنطینه Restore کنید. به نقل از سافت گذر اين پست در صورت وجود آپديت ، بروز ميشود!
We shell you Success But we can not spell S ccess without U [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط HamedNet : 06-27-2010 در ساعت 05:14 PM دلیل: پاکسازی و آپدیت! |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از dkjicsow عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سرور رایگان آپدیت محصولات ESET
من خودم از این روش استفاده میکنم. به نقل از سافتگذر: سرور آپدیت نود32 راه اندازی شد. تنظیمات طوری انجام شده است که آپدیت جدید این نرم افزار با اختلاف حداکثر 2 ساعت بر روی سرور سافت گذر جهت دانلود کاربران آماده است. این آپدیت مانند نسخه آفلاین برای کلیه نسخه های 3 و 4 نرم افزارهای NOD32 و Smart Security قابل استفاده است. روش تنظیم NOD32 و Smart Security جهت دریافت آپدیت: به طور خلاصه: باید سرور آپدیت این نرم افزار را بر روی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] تنظیم کنید و بدون نیاز به هیچ Username و Password با اتصال به اینترنت آنتی ویروس خود را به روز کنید. شرح کامل: نرم افزار NOD32 یا Smart Security را اجرا کنید. در ستون سمت چپ بر روی Setup کلیک کنید. بر روی گزینه Enter entire advanced setup tree کلیک کنید. اگر چنین گزینه ای نبود بر روی Toggle Advanced Mode کلیک کرده و yes را بزنید و بعد بر روی Enter entire advanced setup tree کلیک کنید. به قسمت Update بروید. بر روی Edit کلیک کنید. در قسمت Update Servers آدرس [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را وارد و Add را بزنید. OK و بار دیگر OK را بزنید. به قسمت Update در نرم افزار بروید و بر روی Update Virus Signature Database را بزنید. نکات مهم: 1- آپدیت جدید بر روی سرور سافت گذر حداکثر 2 ساعت بعد از آپدیت شدن سرورهای نود32 قابل استفاده است. 2- ممکن است به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت شما اتصال به سرور برقرار نشود و اپدیت صورت نگیرد. در این موارد باید دوباره بر روی کلید آپدیت کلیک کنید. این مشکل ممکن است در مورد سرور اصلی نود32 نیز پیش بیاید. 3- گاهی ممکن است آپدیت کردن شما همزمان با آپدیت شدن سرور سافت گذر باشد و آپدیت با موفقت به اتمام نرسد که باید مجددا آپدیت را انجام دهید تا تکمیل شود. 4- Uptime سرور انتخاب شده نزدیک به 100 است و هیچ محدودیت پهنای باندی ندارد و از نظر پاسخگویی به مراجعان توانایی بسیار بالایی دارد. 5- آپدیت ارائه شده هم برای نسخه های 32 بیتی و هم 64 بیتی قابل استفاده است. 6- در مواردی ممکن است آنتی ویروسی که از سرور سافت گذر آپدیت می شود سریعتر از آنتی ویروسی که از سرور نود32 آپدیت می شود به روز شود. این حالت به دلیل عدم هماهنگی آپدیت ها در سرورهای نود32 است. تفاوت آپدیت از سرور سافت گذر با آپدیت از سرور نود32: برای آپدیت از سرور نود 32 نیاز به Username و Password معتبر دارید که اینها هم بعد از مدتی از کار می افتند و باید جایگزین شوند یا از برنامه هایی برای جایگزین کردن انها استفاده کنید. اما سرور آپدیت سافت گذر نیاز به هیچ گونه Username و Password ندارد. اگر هم در آینده قرار داده شود ثابت است و تغییری نمی کند. ویرایش توسط HamedNet : 12-08-2011 در ساعت 11:15 PM دلیل: آپدیت مجدد |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
حامد جان این روشی که گفته بودی خیلی بود ولی چند روزه سرورش مثله اینکه خراب شده و دیگه کار نمی کنه . یوزر پسورد هم که می دم قبول نمی کنه می گه باید از اون سرور خارج بشه . من ریمو می کنم ولی پاک نمیشه !!! چی کار کنم ؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بله درست میگید , سرور آدرسش به آدرس زیر تغییر یافته:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] موفق باشید!
|
![]() |
| برچسب ها |
| eset, nod32, محصولات, مرجع |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|