|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام
در مدتي كه منتظر بازي زيباي ME2 بودم ، وقتي به سايتش مراجعه ميكردم با پيغام DNS Error مواجه ميشدم ، فكر ميكردم كه به دليل تحريم ايران چنين مشكلي به وجود آمده ( البته بعيد هم نيست! ) تا اينكه امروز ( 22 بهمن 88 ) متوجه شدم سايت فصل بازي هاي خودمان نيز چنين Error ميدهد! این مشکل , از طرف DNS سرور های تعیین شده توسط ISP میباشد. شما میتوانید با تغییر DNS سرورها به صورت دستی این مشکل را بر طرف کنید. __________________________________________________ ______________ نكته : اين روش براي مودم هاي ADSL ايست كه به كارت شبكه متصل ميشوند و روش چه براي Modem Router و چه در حالت Bridge كاربرد دارد. ابتدا به Network Connections كه در Control Panel موجود است ميرويم. ![]() ![]() مطابق شماره هاي عكس عمل كنيد: ![]() مطابق عكس عمل كنيد: ![]() کد:
Preferred DNS serve: 217 . 218 . 0 . 1 Alternate DNS serve: 4 . 2 . 2 . 4 در پست سوم , چند DNS سرور معروف معرفی میگردد.
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 06-27-2010 در ساعت 05:03 PM دلیل: آپدیت! |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
شايد شما هم مثل من از مودم / روتر استفاده مي كنيد و ميخواهيد كه تنظيمات كارت شبكه ي خود را عوض نكنيد و تنظيمات خود مودم را عوض كنيد تا هنگام تخصيص IP توسط DHCP ، سرور DNS شما هم به طور خود كار ست شود.
براي اينكار ، ابتدا تنظيمات كارت شبكه را به صورت قبل برگردانيد ( بر روي اتوماتيك تنظيم كنيد. ) نكته : آموزش گذاشته شده ، مربوط به دستگاه D-link DSL-2500 مي باشد ، معمولا اصطلاحات گذاشته شده براي تمامي مودم/روتر ها يكي هست. به صفحه ي مودم روتر برويد ( ترجيحا با IE ) بر اساس تصوير عمل كنيد: سپس بر روي Save/Reboot كليك كنيد.
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 06-27-2010 در ساعت 05:04 PM دلیل: پاکسازی! |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
معرفی چند DNS سرور پرسرعت و معروف:
4.2.2.4 – 4.2.2.3 4.2.2.1 – 192.9.9.3 217.218.127.104 – 217.218.127.105 89.165.0.13 – 4.2.2.2 ممکن است با تغییر یک DNS سرور , مشکل شما رفع نشود , برای رفع مشکل DNS سرور بعدی را امتحان کنید تا به نتیجه ی دلخواه برسید. * تاپیک پاکسازی و آپدیت شد.
![]() یه لحظه, چشماتو ببند و ببین چه عاشقونه با تو , قطره قطره عاشق شدن , نگیر از من اون چشاتو ... ![]() ویرایش توسط HamedNet : 06-27-2010 در ساعت 05:06 PM دلیل: پاکسازی! |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
DNS سرور های شرکت معتبر OpenDNS ( به شددت توصیه میشود ) :
208.67.222.222 208.67.220.220