|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا با سلام به همه ی دوستان عزیز . من یه مشکلی تو این برنامه دارم اونم اینکه هر کار ی می کنم نمی تونم عنوانو به قبل از تصاویر انتقال بدم یعنی اینکه تصاویر و عنوان با هم پخش می شن . اگه دوستان لطف کننو یه کمکی به من بکنن ممنون می شم .
ویرایش توسط Ahmad : 03-06-2010 در ساعت 08:49 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
آهان ، خب ببین من تا اونجایی که کار کردم با یولید ، اینطوریه که تایم لاین ( اون قسمت که عکس ها رو قرار میدی ) هم به صورت فریم فریم هست و هم به صورت بخش بخش .
در داخل حالت اول مثلا هر عکس توی یک فریم عکس قرار میگیره و بین اونها افکت های مختلف رو به عنوان ترنزیشن اعمال میکنید و دلی داخل بخش بخش ، شما دستتون باز تره و میتونید کامل اون عکس و زمان پخششو تنظیم کنید . بعد باید این متن رو شما در قسمتی قرار بدید که تصاویر وجود ندارد . یعنی اول متن باشه ، جلو ترش عکس نه در همون قسمت عکس باشه . نمیدونم متوجه شدی یا نه ، ولی اگر نشدی من یه تصویر برات از یه بچه ها یولید داره جور کنم تا بتونم توضیح بدم بهت .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
در ضمن به اینم توجه کن که من نسخه ی 11 این برنامرو دارم . ولی در کل با همون عکس بیشتر موافقم .
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
ببین در کل نظر منو میخوای ، برای شروع از برنامه ی Windows Movie Maker استفاده کن ، که اگر از ویندوز XP و یا Vista استفاده کنی داخل All Programs موجوده ! تمام این قابلیت هارو خیلی ساده و شیک داره . خیلی به کارت میاد .. منم سعی میکنم حالا یه عکس از این برنامه برات جور کنم ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
بهتره ار پريماير استفاده كني ( چون كارت خيلي سبكه! ) محيطش براي اينجور اديتها بهتره
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 11, ulead, videostudio, در, درخواست, راهنمایی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|