|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
در این تاپیک در مورد سرویس دهنده های adsl در شهر های مختلف صحبت می کنیم و دوستانی که خریداری کردن می تونن به بقیه مشاوره بدن . من خودم دو سال پیش آسیا تک گرفتم نامحدود ماهیانه ، 128kb .. یادم نیست اونموقع چه قدر پرداخت می کردم ولی برای بازی خیلی مناسب نبود .... می خوام بدونم از دوستان ، کسانی که ADSL دارن از چه شرکتی گرفتن و راضی هستن یا نه ؟ سرعت ، قیمت و ..... موفق باشید .
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
من هم صبانت داشتم هم شاتل ، شاتل کیفیت ثابت داره و میشه روش حساب باز کرد . سرعت همونیه که خریدی و کار ها خفن اداری و .. دردسر زیاد داره ولی 512 کیلوبایتش ،سرویس اقتصادی با 3 گیگ ترافیک . میشه 19 هزار تومن ماهیانه . شبانه هم من شبی یک گیگ دانلود دارم .
صبانت هم ، یک ماهه 128 با 3 گیگ ترافیک 3 تومنه ولی حداقل باید 3 ماهه قرارداد ببندی ..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
صبا نت 1 ماهه 128 ، 10 گیگ ترافیک (سرعت دانلود 100 تا 240 :D) تقریباً 30 تومن
3 ماهه صبا نت در میاد فکر کنم حدود 50 تومن که 9 گیگ رو هم ترافیک داره.
ویرایش توسط Mostafa : 04-17-2010 در ساعت 04:18 PM |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
حالا بعضی اوقات میره رو 20 (که 128 باید 16 باشه)!با این حال همین که به سرعت 245 هم رسیده خودش خیلی فاز میده! مدارکش هم موجوده!
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
ما هم شاتل داریم 521kb با 3 گیگ ترافیک
شاتل هم خوبه، جشنواره و اینا هم میذاره 1 گیگ ترافیک میخریم 3 گیگ میده. یه وقت های خاص هم که همینطوری هدیه میده مثل و عید نوروز و ماه رمضون پارسال که 3 گیگ داد و اینا . . .
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
من اندیشه سبز خزر دارم ( ISP منطقه گیلان ) ....اوایل که سرعت آپلودم خیلی بالا بود به طوری که تو دوتا همیشه هاست بودم 4v4 یا 5v5 اما الان برعکس شده چند ماهی و سرعت دانلود بالا رفته ...نت من 128 با ترافیک 8 گیگ هست...سرعت دانلود از لینک های مستقیم همیشه 200 به بالاس و اکثرا 230 همین حدودا ولی به 250 هم رسیده...و دانلود از مدیا فایر هم تقریبا همیشه رو 150 تا 180 هست...در کل نه میشه گفت راضی ام نه نا راضی ...چون اکثرا پینگم بالاس که تو wow مشکل ساز میشه....از ساعت 1 شب به بعد هم که رایگان کردن عملا غیر قابل استفادس به طوری که یه صفحه وب رو بزور میشه باز کرد...نمیدونم چه کاریه که شبا رایگان میکنن بعدش کاری میکنن که هیچکی نتونه استفاده کنه...بابا نکنین این کارو ما شبا برنامه زیاد داریم .
آهان راستی قیمت یادم رفت...من 128 با 8 گیگ ترافیک رو 24,700 میدم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| adsl, سرویس |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|