|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
با سلام
در این تاپیک قصد دارم به صورت خیلی محدود چند اکانت رپید با قیمت 5 هزار تومن بفروشم که اگر استقبال خوب باشه اکانتهای بیشتری در آینده بفروش خواهد رسید. ضمنا این اکانتها رو خودم میسازم و از لحاظ مطمئن بودن خیالتون جمع جمع باشه . هر کسی که اکانت میخواد اینجا پیغام بده شماره حساب رو میدم اول واریز کنن بعد اکانت فعال میشه البته اگر که پستهای زیادی در فروم داشته باشید و مورد تایید میتونید اول اکانت رو تحویل بگیرید بعد تا 24 ساعت پول رو واریز کنید تا releas code رو در اختیارتون قرار بدم . ممنون |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از aliani عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
ایشون رو من به شخصه تایید میکنم . منظورشون هم از اینکه اکانت ها رو تولید میکنند اینه که بخاطر فعالیتشون در رپیدشیر و استفاده از پوینت های کسب شده میتونن اکانت بگیرند . یک سری فکر میکنند که باید 11 هرازتومن بدهند تا یک اکانت با 1000 پوینت بخرند در صورتی که این عین حماقت هست ، چرا که بدون پوینت اون 5 هزار تومن هست ( این که دوستمون میفروشه ) و حالا نمایندگی ها 9 مثلا .. تا که 8000 پوینت که جمع کردن ( 2 ضرب در 8 میشه 16 ) بشه یه اکانت رایگان . خب ، چه کاریه ، شما با قیمت نصف میتونید یک اکانت بدون پوینت بخرید . به هر حال من ایشون رو تایید میکنم و از دوستانی هم که در این سایت فعالیت میکنند هستند کسانی که از ایشون اکانت میگیرند ..
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 5, فروش, هزار, پوینت, اکانت, بدون, تومن, رپیدشیر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|