|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام
من خودم هم مدتی با فایرفاکس , کروم و IE کار کردم ولی به جرات میتوانم بگویم بهترین مرورگری که با آن کار کرده ام اپرا بوده است! اپرا سرعت بیشتری دارد و در امنیت نیز چیزی کم نگذاشته است! شما میتوانید اپرا را از سایت زیر دریافت و نصب کنید. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
مهم تر از سرعت ، امنیت و سازگاری با سایت هاست که همه ی طراحان وب به این موضوع معترف هستند که Firefox سازگار ترین ، پر سرعت ترین و امن ترین برازر دنیاست . البته از سرعت اوپرا نمیشه گذشت ولی 1 ثانیه اختلاف مهم تره یا شکل و شمایلی که ناقص و بهم ریخته نشون داده میشن ؟
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
![]() ![]() اسم به این خوبی داره به فارسی : مرورگر |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
حداقل اپرا 10.60 رو امتحان بکن بعد حرف بزن! کدوم شکل و شمایل ناقص؟ یک وب غیر استاندارد بهتر که آدم پاشو هم توش نزاره! فایر فاکس به گرد اپرا هم نمیرسه! نقل قول:
نقل قول:
( دو دلایل استفاده نکردن من از گروم 1- هنگ کردن های متمادی 2- تحریم ایران ) نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| opera, لذت, مرورگر, وب, گردش, اپرا, بهتر, با, در, سرعت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|