|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خدا سلام من یک بسته ی نصب ویندوز 7(سون!)خریدم که مال صنوبر(امپرور!) هست.شامل سه تا DVD هست:برنامه های نرم افزاری-درایورها-ویندوز اصلی. مشکلی که هست اینه که 2تای دیگه اجرا مشن،ولی اصلی یعنی نصب 7 وقتی میذارم توی درایور هیچی.ولی از طریق درایور اکسترنالی که روی لپتاپ وصل کردم اجرا میشه روی لپ تاپ.ولی از سریق اون دروایر روی کاپیوتر اجرا نمیشه. راهنمایی کنید |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلام هنگ نمیکند اما مثل این که یک سی دی خام بزارید،با فرق این که هیچ پیغامی برای رایت اون بالا نمیاد.یعنی اصلا درواورمون انگار که هیچی توش نباشه،خاموش میکنه!ولی کامپیوترمون هیچ مشکلی نداره. اگر لازمه سیستم من: CPU چهار هسته ای-2.9گیگا اینتل 7500 رم:4گیگابایت(2*2) گرافیک:Raedeon(املاش درسته؟)HD 4540 فکر کنم 1گیگابایت که با ویندوز 64بیتی 7 میشه 2.8 دورودرایتر:سامسونگ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
![]() مینوشتی DVD-ROM ات Drive speedـش چنده کافی بود! شاید DVD رو خوب رایت نزدند که تو لپتاب اجرا میشه ولی تو PCـت نه!
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mostafa عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا شاید جاش اینجا نباشه ولی دیدم این تاپیک ایجاد شده منم مشکلمو همینجا بگم . من رو کامپیوترم دو تا 7 نصبه ولی امروز که کامپیوترو روشن کردم اون ویندوز هفتی رو که خودم ازش استفاده می کنم خواستم واردش بشم خراب شده یعنی چی یعنی وقتی پیغام Welcome می یاد بعدش کلا مانیتور سیاه میشه و دیگه چیزی نمیاد . |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
2 - دفترچه ای چیزی . 3 - اگه Nero داری باهاش می تونی خیلی راحت بفهمی . و ..... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نقل قول:
اگر Safe mode بالا نمیامد , ویندوز شما مرحوم شده است!
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 7, dvd, مشکل, نصب, ویندوز, اجرای, با |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|