|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
یه فایل 85 mb ــی دانلود کردم و فقط 83 mb ـــش دانلود شد و فایل ناقص موند و هر کاری کردم نشد که ازش استفاده کنم . به همین علت گفتم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا اگر بقیه ی دوستان هم به مشکل برخوردند به این تاپیک بیان و برای حل مشکل خودشون سوال کنند . حالا اگر کسی می دونه چجوری فایل ناقص رو extract کنم لطفا بگه .این فایل ویدئو هست . ممنون
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
بله فرمتش rar هست البته با DAP دانلود کردم واسه همین هیچ آیکونی نداشت . Dap رو هم پاک کردم ولی فرقی نکرد .
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
لینک رو مجددا امتحان کنید , اگر دیدید سالمه اونو به دپ بدید ( محلی که لینک فایل نوشته شده ) سپس resume رو بزنید تا تکمیل شه.
اگر نشد بگید , یه نرم افزار هست که فایل خراب رو سالم میکنه ( البته معمولا برای 100 , 200 کیلوبیت نه 3 مگ!
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام !
لینک سالم هست و کامل دانلود شده . فقط نمی دونم چرا وقتی می خوام بازش کنم می نویسه فایل آسیب دیده . یه فایل 300 کیلو بایتی دیگه هم دانلود کرده بودم با DAP که به همین سرنوشت دچار شده ! با اینکه وقتی دپ رو پاک کردم و دوباره دانلود کردم همونقدر بود حجمش . الان هم دوباره دپ رو با کرک دانلود کردم ولی اون فایلها بازم مشکل داره ....
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
حالا اون بحث رو بیخیال ! الان من این فایله رو چی کارش کنم ؟
الان 85 mb رو دوباره دان کنم ؟! اونم با اینترنت موبایل
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مفید, معرفی, نرم, افزارهای |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|