|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
سلام
اول اگه جای تاپیک رو اشتباه زدم همین جا عذز می خوام من می خوام یه آنتی ویروس درست حسابی بریزم ولی نمی دونم بین اینا چی خوبه ! کار خاصی نمی خوام انجام بدم ( دانلود و نصب بازی و گاها نرم افزار ) . شما بین اینا کدوم رو پیشنهاد می کنید من نصب کنم ؟ پیشاپیش ممنون از مشورت Autorun virus remover Eset smart security 4 kasperssky 2010 ?
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 20
|
به نظر من هم ESET بهتره. چون من اکثر آنتی ویروس های خوب رو امتحان کردم و ESET از همه سبک تره مخصوصا اگه کامپیوترت خیلی قوی نباشه.
در ضمن اگه ESET رو انتخاب کردی برای آپدیتش به user و pass نیاز داری. یعنی هر چند روز یک بار باید یوزر و پس رو عوض کنی. من یک سایت بهت معرفی می کنم که می تونی یوزر و پس جدید رو از اونجا بگیری. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Paradise عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
اگر سیستم قوی دارید بیت دیفندر 2010 رو پیشنهاد میکنم , در غیر اینصورت ESS 4 . تاپیکش و ابزار دریافت یوزر نیم و سرور رایگان آپدیت در همین انجمن هست. موفق باشید.
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
|
|