|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدامیک موفق خواهد بود ؟ | |||
| Forza MotorSport 3 |
|
5 | 31.25% |
| GT 5 |
|
11 | 68.75% |
| رأی دهندگان: 16. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
سلام؛
با توجه به این که عرضه یکی از این بازی ها (فورتزا3) خیلی نزدیک هست، تصمیم به ایجاد این تاپیک گرفتم و میخاستم رای دوستان رو در مورد موفقیت این 2 بازی بدونم ! البته فکر نمی کنم لازم به معرفی 2 بازی باشه ! ![]() لطفا تاپیک بدون حاشیه و دعواهالی لفظی باشه و هرکس دلیل خودشو برای انتخابش بگه ! ضمنا به این نکته هم توجه کنید که نظر هرکس قابل احترام هست ! :D بنده خودم به 2 دلیل FORZA3 رو انتخاب کردم : 1- برای 360 میاد 2- از نسخه قبلش هم لذت بردم موفق باشید
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ali عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
منم gt5 رو انتخاب کردم به چندین دلیل:
1. Ps3 دارم! 2.1000 ماشین داره از جمله لامبرگینی! (فورزا 400 تا داره! ) 3.گرافیک بازی واقعاخفنه!این عکس های آخری رو دیده باشید کف میکنید! 4.در مورد حریف چرت و پرت نمیگه! (خود بزرگ بینی نداره! ) 5.80 پیست داره! 6.مسابقات nascar و رالی داره! 7.چرخه ی شب و روز داره! 8.با اینکه مورد تمسخر قرار میگرفت دیمیج بازی ولی تو tgs نشون داد که خیلی بهتر از فورزا هست(حداقل دیمیج ظاهری!)و اینکه یک خبرنگار رفته بوده تو شرکت برای مصاحبه با یامائوچی و گفته دیمیج خیلی بهتر از اونی هست که تو tgs دیدید! خوب با توجه به این چیزا gt5 به نظر من خیلی سرتره!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
فعلا که امتیازات forza3 همه چیزو ثابت کرد...
همه ی امتیازا بالای 9 و 9.5! میانکین هم تقریبا 9.4 شده... فعلا تو کف بمونین... در مورد کرافیک:این مورد رو کلا خیالتون راحت باشه که فورزا3 بهتر عمل کرده!بازیه فورزا حی و حاضر هست!میتونین ببینین!!! کرافیک فورزا بهتر هست...مخصوصا در طراحی محیط!طراحی محیط و منظره هاش بی نظیره...هرکز GT5 در طراحی و کرافیک محیط به پای فورزا نمیرسه...میتونین ببینین!!! زنده باد فورزا
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
فهمیدم از قوم و خیشان فروزا3 هستی!!!طرز حرف زدنت دقیقا کپیه اونا هست!!!
در مورد طراحی ماشین که خودت میدونی خیلی خفن روش کار شده! بیا این چند عکس رو هم ببین بعد ببینم چی میگی! [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] راستی انیمیشن تعویض دنده هم که نداره!!! با توجه به فروش و امتیازات نسخه های قبل و وقتی که روی ساخت بازی گزاشته شده و تعداد ماشین ها و پیست ها(که شاید بره بالای 100 تا توی این وقت اضافه طبق شایعات)تقریبا میشه حدس زد چه خبره :D در مورد نظر سنجی فکر کنم یکی از دوستان به جای GT5 به FM3 رای داده!(اگر اینطوره باید ویرایش بشه :D ) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
عزیز!
طراحیه ماشین رو که خودمم تو پروفایلت کفتم!!! ولی از بقیه ی لحاظ کرافیکی فورزا سر تره...بی خودی هم بحث نکن.اینو همه میکن... این هم منصفانه نیست...اینکه که بازیه ما تا چند روز دیکه بیاد و مال شما چند ماه دیکه!این نامردیه....امتیازاتش رو نیمشه مقایسه کرد! از سونی به خاطر این کاراش حالم بد میشه(پی اس 3 رو دیر تر از 360 میده!gt5 رو دیرتر میده و.........!) در کل همین که ign بهش 9.4 داد همین واسه ما کافیه!نشون داد خداست...پس الکی ایراد پیدا نکن!!! بقیه ی سایت ها هم یا 10 دادن یا 9.5! مونده یه دونه gs که پیشبینی میکنم 9.5 میده... موفق نباشید!(طرفداران gt5!):دی
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
این بحث بین Forza و GT هیچ وقت تموم نمیشه ! من GT رو بازی نکردم ... واسه همین نمی خوام مقایسه کنم بینشون . ولی شماره ی 2 Forza که اصلا بهم حال نداد ! محیط بازی که اصلا خوب نبود ! گرافیک بازی هم اونجوری که تصور می کردم نبود .... .تیونینگ کردن ماشین ها هم خیلی سخت بود و من هر موقع ماشین رو ارتقاء می دادم بدتر می شد و سر پیچ ها سر می خورد . این مسابقات Endurance هم که هر کدوم 1 ساعت طول می کشید ... کلا این سبک سیمولیشن از ریسینگ حوصله ی خیلی زیادی می خواد که من ندارم ! ولی با این حال بازم Forza3 رو می گیرم تا ببینم چه پیشرفتی کرده در این چند سال .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |||||||
|
نامبر وان
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
به خاطر تو زنده باد فورزا! نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() چقدر آشنا میزنی!!! ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
حرف آخر اینکه تا این دو بازی ریلیز نشن نمیشه مقایسه ی دقیقی روشون انجام داد. ویرایش توسط BiG_BosS : 10-12-2009 در ساعت 10:12 PM |
|||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
forza3 عرضه شد...
واسه فری هم اومد... (ایران) من هم همون امیر حسین هستم...منم همونی هستم که فکر میکنی اشنا هستم!!!فکر کنم درست حدس زدی... موفق باشید
|
![]() |
| برچسب ها |
| forza3, gt5 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|