|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین بازی سال 2010 از نظر شما؟ | |||
| Red Dead Redemption |
|
5 | 25.00% |
| Mass Effect 2 |
|
3 | 15.00% |
| StarCraft 2: Wings of Liberty |
|
2 | 10.00% |
| God of War 3 |
|
3 | 15.00% |
| Halo: Reach |
|
1 | 5.00% |
| Super Mario Galaxy 2 |
|
1 | 5.00% |
| Assassin's Creed: Brotherhood |
|
0 | 0% |
| Call of Duty: Black Ops |
|
3 | 15.00% |
| Heavy Rain |
|
2 | 10.00% |
| Castlevania: Lords of Shadow |
|
0 | 0% |
| رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
سلام!
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه تو این تاپیک می تونید بهترین بازی سال 2010 از نظر خودتون رو اعلام کنید. ضمنا فقط به یک بازی می تونید رای بدید. |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
من به استار كرافت راي دادم ولي عظمت Red Dead Redemption رو قبول دارم ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
Mass Effect 2
اینجا گفت و گوی آزاد داره؟به کاربرا اجازه میدن بلاگ درباره چیزی جز بازی بزنن؟این بخش ها رو حذف کنید,کاربرا رو به اشتباه میندازه.به جای اینکه همه رو تهدید به بن کردن یا به قول خودتون از نطفه خفه کردن کنید و خودتون هر حرفی بزنید و یا مستقیم و غیر مستقیم توهین کنید به خاطر اینکه مدیرید,رو جنبه هاتون کار کنید.از ته قلبم امیدوارم اینجا مثل دارینوس نشه,چون حق کسایی که زحمت کشیدن,چه هستن و چه مثل معین,ضایع میشه.دیگه برنمیگردم.دوستام اگر مایلن میتونن ایمیل بزنن.Parastoo.mgk@gmail.com |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
سهیل خجالت نمیکشی؟
کسی GOW III رو اونجوری مینویسه؟ چرا 3 نوشتی؟ بزنم بکشمت؟ تا III همایونی هست استفاده از 3 جایز نیست!رضا شما هم همچنین! رضا هم که همه چیز رو گفت! فقط این رو بگم در مورد بازی قرن باید یکم فکر کنم کدوم GOW رو انتخاب کنم! یکم سخته
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
کاربر فعال
|
نقل قول:
تو فروم ها هم ملت جفتشون رو می نویسن ولی GTA IV رو نمی دونم چرا همه یجور می نویسن![]() اصل Assassin's Creed: Brotherhood بود که ' رو جا انداخته بودم و نوشته بودم Assassins Creed: Brotherhood که خوشبختانه الان دیدم یکی ویرایش کرده
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 2010, gs, کاربران, از, بهترین, بازی, دیدگاه, سال |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|