|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
خوب همونطور که از اسم تاپیک معلوم هست قصد داریم در این تاپیک اسکرین شات هایی(تصاویری که از داخل بازی میگیریم) که از نظرمون قشنگ یا جالب یا طنز(البته طنز درست) هست و یا ادیتش کردیم رو بگذاریم در این تاپیک.فقط لطف کنید قانون انجمن رو زیر پا نزارید.
لطفا اسم بازی و اگر نیاز بود ربطش به بازی/فیلم/کتاب دیگه رو بگید. و البته تصاویر رو در تگ اسپویلر ( ) بگذارید که دوستانی که از سرعت کم بهره مند هستند اذیت نشند.خب.اولین اسکرینشات رو خودم میزارم. این اسکرین شات رو از بازی Lord of The Rings online گرفتم و تا حدودی به اولین Scene بازی Assassin's Creed : Brotherhood ربطش دادم که میتونید ببینید:
متن پنهان:
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
از اون جایی که بازی های آنلاین با رفقا بیشتر به آدم میچسبه در این راستا اسکرین شات میذارم
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
برای دیدن با سایز اصلی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را کلیک کنید پ.ن: اینجا من و حمید و بهنام سعیدی رو میبینید. بهنام خودش یه سری اسلحه برای بازی طراحی کرده مثل همین تامسونی که دستشه و یکی دو تا اسنایپ برای کماندو ها کلا با EA همکاری میکنه و اینا که خودتون حتما میدونید
برای دیدن با سایز اصلی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را کلیک کنید پ.ن: اینم با بچه ها که توی مپ MM گرفتیم یه چند تا از بچه های دیگه هم بودن که داشتن پشت دوربین برای خودشون میگشتند ![]() حالا نمیدونم اینا هم جزو اسکرین شات جالب و طنز حساب میشه یا نه اما اگه شد بگید برگ های دیگه از گشت و گذار هامون رو با بچه ها بذارم
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 01-09-2011 در ساعت 07:13 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 650
|
شدیدا عکس باحالی بود!
خیلی باحاله! چجوری اینکارو کردید ؟ گیتارم مگه داره بازی؟ کی خلبان بود ؟ راستی شما توی BFH دشمن میکشید یا از این عکسا میگیرید ؟
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Dont think u R , Know u R
|
نقل قول:
این بابایی هم که داره میزنه اسمش علی اـه با این ست مدال و این گیتار دستش باحال شده ![]() بازی هم 2-3 تا نشنال اون پایین میگشتن برای خودشون من با پلن میزدمشون
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 01-11-2011 در ساعت 05:16 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
سربازاي ما رو نيگا اون ور خط هواپيما بازي ميكنن ![]() من يواش يواش دارم جذب بازي ميشم ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| screenshot, های, اسکرین, اسکرین شات, اسکرینشات, زیبا, شات, عکس بازی ها |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|