|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا Shift را بعنوان یک NFS قبول دارید ؟ | |||
| بله قبول دارم |
|
7 | 87.50% |
| خیر قبول ندارم |
|
1 | 12.50% |
| رأی دهندگان: 8. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
سلام؛
تقریبا مشخص هست که این تاپیک به چه منظوری زده شده ! :D میخاستم نظر اکثریت رو بدونم که آیا بازی Shift رو بعنوان یک Need For Speed قبول دارند یا نه ؟ آخه حجم تغییرات در این نسخه خیلی خیلی بالا بوده و ظاهرا یکسری از طرفدارای همیشگی از این بازی زده شدن ! :D من خودم این بازی رو بعنوان یک NFS قبول دارم اما به نظرم کمی بازی پاستوریزه شده و حذف شدن بخش پلیسی که خودش خیلی جالب بود توی این نسخه خیلی خوشایند نیست و نباید باشه چون که از همون اول هم سبک Driver Sim بود و قراری بر مسابقات غیرقانونی نبود. اما گذشته از این ها به نظر من کیفیت ساخت و خوب بودن گیم پلی واقعا جواب همه قسمت ها رو داد ! :D واقعا گیم پلی بازی عالی بود ! مخصوصا وقتی که از نمای کوکپیت بازی کنی ! در نظر سنجی شرکت کنید موفق باشید
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
NFS Shift واقعا به دل من یکی ننشست ، نمیدونم چرا اما از هندلینگ ماشین خوشم نیومد ، به نظر من موثر ترین چیز توی یه بازی کانفیگ دیفالتشه که اگر توسط یه بنچمارک و یک سری تنظیمات ــه پیش فرض درست نشه بازی رو به گند میکشه . کنترل ماشین توی این نسخه به نظر من که خیلی افتضاح بود اما بچه هایی که فرمون داشتند میگفتند خیلی حال میده ! اما در کل من به عنوان یه NFS قبولش دارم چرا که واقعا هم سبک NFS مسابقات رانندگی بوده در پیست یا جاهای دیگه نه مسابقات غیر قانونی و ..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
Shift از یه جهاتی شبیه سبک nfs هست ولی در خیلی از موارد تفاوت داره . مخصوصا در Badge ها مشخص هست . مثلا MasterCorner کردن پیست ها کلا با سبک Nfs جور نیست .و البته اینکه نمیشه موقع آپگرید کردن ماشین ، یک Preview از تغییرات رو دید ، خیلی بده و سری های قبلی اصلا اینجوری نبود !
در مورد هندلینگ که سروش گفت ، به نظر من تو این سری بهتر بوده ( حداقل نسبت به Undercover) ! و مخصوصا در نمای کاکپیت این موضوع به خوبی حس میشه . در کل از بازی خوشم اومد و من از این سری زده نشدم !
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 17
|
بازی که بازی بدی نبود...مهمترین قسمت بازی هم گرافیک بازی بود...تنوع پیست ها کم بود...تیونینگ سطحی و حذف چندین المان سری NFS باعث میشه این بازی رو از سری قبلی جدا کنیم...به نظرم اسم Nfs رو از اول بازی بردمیداشتن بهتر بود
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
تاپیک مال 2009 ـه ممد جان