|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
خب ، الان که بساط مسابقست و اینا ، بعضیا شاید بخوان یه کارایی بکنن اما دستشون بستس ، حال ما دست این ملت رو باز میکنیم و منابع مفیدی که میتونن ازش استفاده کنند تا اولا اطلاعات گیمینگ خودشون رو بالا ببرند و دوما بتونن در این مسابقه و شاید مسابقات بعدی سایت خوش بدرخشند با اطلاعات به روز ، مستدل و مستند !
- سایت خبری : خب ، اولین بحثی که موجوده ، اخبار بازی ها هست .. بهترین سایتی که میتونم برای اخبار بازی ها نام ببرم سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] هست که تمامی خبر های گیم رو میتونید درش پیدا کنید ، تمامی خبر هایی که در سایت های دیگه ارسال میشه در این سایت اول به صورت خلاصه و در ادامش لینک به منبع اصلی قرار داده میشه . پس بیخود نیازی نیست که در تمامی سایت ها بگردید تا یه خبر پیدا کنید ، یک سایت رو بگردید تا همه ی خبر ها رو پیدا کنید . - سایت مقالات : سایتی که میخوام نام ببرم ، همانند سایت VG247 یه جورایی هم مطلب تولید میکنه و هم مطلب کپی میکنه و چون مطالبش به روز و بدرد بخور هست ، برای ترجمه ی آموزش ، مقاله ، راهنمای قدم به قدم و از این حرفا مناسبه .. اسم این سایت segmentnext.com هست . - سایت کرک و چیتکد ( کد تقلب ) : سایتی که الان میخوام معرفی کنم ، واقعا سایت معروفی هست و تمامی فایل هایی که درش قرار میگیره من به شخصه تضمین میکنم چون چندین ساله که از این سایت استفاده میکنم و کارشون برام اثبات شدست . شما میتونید در این سایت کد تقلب و کرک سالم بازی ها رو دانلود کنید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] سایت والپیپر : در مورد والپیپر ، نمیشه خیلی سایت خاصی رو معرفی کرد چون اولا بیشتر سایت ها پولی هستند و ثانیا هر کدوم یه سری مزایا دارند . در نتیجه من چند تا سایت که خدماتشون بیشتر Free هست رو معرفی میکنم ولی به شخصه اگر نیاز به والپیپر داشته باشم به گوگل ایمیج مراجعه میکنم . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] سایت تریلر : نیاز به توضیح نیست ، بزرگترین مرجع تریلر بازی سایت گیم تریلرز هست : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و البته دوستان ایرانی هم یه سایتی به اسم " گیم ایمگ " با عنوان " گیم تریلرز فارسی " ایجاد کردن که خودم افتخار حظور توی تیمشون رو دارم ، سایت معتبری هست در زمینه ی بازی های ایرانی بخصوص .. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] سایت دانلود بازی: برای دانلود بازی ، من پیشنهاد میکنم که به سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] سر بزنید ، این انجمن عربی واقعا به روز هست و کاربرانش به محض ریلیز بازی ها در سایت هایی مثل rlslog یا scenerelease بهترین لینک ها رو در تاپیک ها قرار میدهند و حتی لینک مستقیم هم از سایت های ایرانی یا FTP های خارجی قرار میدهند که من به شخصه خودم خیلی استفاده میکنم . خب ، به پایان مطلب میرسیم . امیدوارم که بدردتون بخوره .. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
سروش خودتم میخوای AC رو ببری؟
![]() MaFi : چرا که نه ، توی تاپیک گفتم که خودمم شرکت میکنم .. گیر خودم بیاد ![]() خودم : تو که میدونی تلاشت در برابر من بی فایدس چرا خودت رو اذیت میکنی؟
ویرایش توسط SHePArd : 03-21-2011 در ساعت 05:34 PM |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| منابع, گیمرها, برای, خوب |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|