|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان!
امروز بعد یکسال رفتم بازی بخرم! ![]() رفتیم داخل مغازه دیدم بــــــــــــلـــــــــــ ــــه! پر بازی ها بدون مجوز ارشاد و ... و همه هم رایتی با بسته بندی پلاستیکی! ولی دیدم بجز چندتا عنوان بقیه رو نمیشناسم! ( البته عناوین بعضی ها رو دیده بودم ) بالاخره رفتم و کرایسیس 2 رو گرفتم و میخواستم dead space 2 رو هم بگیرم , پشیمون شدم! ![]() خب هدف این تاپیک چیه؟ بازی ها ی روز رو به سلیقه ی خودتون بگید و کمی تغریفش کنید, اگر خوب بود به ما هم بگید بخریم! ممنون!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
Need For Speed : HP
Dead Space 2 Shogun 2 : Total War AC Brotherhood Mass Effect 2 (احتمالا اینو بازی کردی) Dragon Age II
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | ||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نقل قول:
آقایون این کرایسی 2 رو نگیرید که اصلا جالب نبود! یکیش و وارهد واقعا قشنگتر بودن.
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
Shogun 2 : Total War
خب این نیاز به تعریف نداره علی هم ذکر کرد ... مث همیشه یه شاهکار دیگه توتال وار ... یکم پیچیده شده ولی راهنماش هست ... خوره استراتژیک باید باشی ... من که چند بار تمومش کردم هنوز عمقشو نفهمیدم خیلی عمیقه ![]() Need For Speed : HP نسبت به بقسه NFS ها خیلی پیشرفت داشت به نظرم ... از شفت اینا که بهتر بود AC Brotherhood اسیسن بد که نداریم اصلا ... ![]() Split Second به NFS خیلی خیلی ترجیح میدم ... یه بازی پر از هیجان بود ... همه چیزش عالی بود ... فقط چند وقت پیش شرکت سازندش ترکید که واقعا یکی از خبر های بد صنعت گیم بود ... حالم بد شد 2باره منتشر 2ش بودم portal 2 فسفر ... ![]() angry birds ساده زیبا خارجی ... ![]() فقط چندتا دیگه عنوان هم هست که نمیدونم چند ساله بازی نکردی اونا رو بگم یا نه ؟ فقط طرف red faction 2 نرو ... فاصله بگیر ازش
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Dont think u R , Know u R
|
نقل قول:
![]() Angry Bird Rio هم من دیشب دان کردم خیلی باحال بود بولت استورم هم که پوریا گفت Brink هم اگه خوره Xp گرفتن و آیتم باز کردنی خوبه Portal رو باهاش حال نکردم خیلی خسته کننده بود 2-3 بار وسطش خوابم برد
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
اینجوری که شماها تعریف کردین, نمیشه ازش گذشت! نقل قول:
با آیپاد دارم هر روز بازی میکنم. نقل قول:
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
کاربر سایت
تشکرها : 40
|
بازی خیلی مزخرف از نظر داستان fable3
witcher2 بدیش نیست فقط خیلی سخته AC Brotherhood کلا سری AC بهترین بازی بوده که تو کل عمرم بازی کردم نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MG-42 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
ربع ساعته نشستم تا بازی شروع شه, با اون روایت داستان مزخرفش! بعد هم گزینه ی انتخاب نیرو هم که اصلا نگو! نمیشه کنترلش کرد! صدای لباسه هم که آخر مزخرفات! گرافیکیش خوب بود, اما اینکه اشیا دورشون یه خط میاد واقعا چرتش کرده.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| ها, گیمیر, بیان, تو |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|