|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
اخ دوستان پدرم در اومد تا این مطلبو پیدا کنم و سرهمش کنم خب اگر دمویی که از Heavy Rain منتشر شد رو دیده باشین اسکات شلبی ( همون گارگاهه ) به فروشگاهی که اسم صاحب فروشگاه حسن بود برای صحبت درباره ی پسرش که توسط قاتل بازی کشته شده است رفت که ناگهان دزدی میاد و ... اگر دقت کرده باشین کاراکتر حسن همون شخص ایرانی Shaun Toub هست که که در فیلم کرش (crash ) بازی کرده است Shaun Toub متولد تهران هست و برای بازی کردن به امریکا رفته در فیلم لاست هم بازی کرده همون کسی که یه چشمش کور بود و مثله دزده دریایی بود خب برای اینکه بهتر بفهمین این عکس ها رو نگاه کنین این شخصیت حسن در بازی Heavy Rain است [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] این هم شخصیت Shaun Toub در فیلم کراش که ایرانی هست [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حالا اگر بازم دقت کنین شخصی که در سمت چپ قرار گرفته است همون کارگاه شلبی هست ( میدونم عکسش کوچیک و دور هست ولی همینم با بدبختی پیدا کردم ) شخص سمت چپی فروشنده اسلحه در فیلم کرش هست و شباهت زیادی با شلبی هوی رین دارد [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کارگاه شلبی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منبع : گیم ایمگ .
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 12-26-2009 در ساعت 02:41 PM |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
دیدم مطلبش جالبه با هزار بدبختی رفتم از اینو اون عکس گرفتم یه جور حرف میزنی انگار در عرض 2 دقیقه رفتم فیلمو کپی کردم نه پسر جان خودت برو یه امتحانی کن ببین چقدر وقتتو میگیره :-l (ازت انتظار نداشتم ) این چه ربطی به اون داره
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
خب در کل زحمت اصلی رو اونا کشیده بودن ، ایده ای مطلب هم از اونا بوده . بی انصافیه یه تشکر حداقل ازشون نکنی .. ، چون به نظر من یکی واقعا مطلب جالبی بود . توی نت هم جای ندیده بودم ، یعنی سرچ هم که کردم چیزی در این مورد ( خارجی ) پیدا نکردم ;-??
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
بعد از نیم ساعت 4 تا عکس ازش پیدا کردم بعدش سرچ کردم اسلحه فروش در فیلم crash که بعد از 2 ساعت تونستم 1 عکس ازش پیدا کنم بعدش اپلود عکس ها به ترتیب ... خلاصه از ساعت 10 نشستم تا 1 مگه مطلب پیدا میشد
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 12-26-2009 در ساعت 01:39 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
یخچال فریزر امرسان
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| heavy, rain, یک, بازی, جالب, در, شباهت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|