|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان!
میخواهم یک فرمان برای PC بخرم! ولی موندم چه مدلی و مال چه شرکتی! ضمنا از بازی های خوب در سبک ماشین سواری Racing بی اطلاع ام! اگر میشود راهنمایی کنید! ممنون!
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
PC نسبت به کنسول زیاد بازی Racing نداره . اگر هم racing wheel بگیری بازیهایی مثل MC :LA و یا Forza3 و ... رو از دست می دی که اگر من جای تو بودم حداقل به جای iPod یه 360 می گرفتم چند ماه دیگه هم فرمونشو ...
اگر آشنا داشته باشی خارج کشور می تونی با 99$ یه فرمون مخصوص xbox رو بگیری ولی داخل قیمتش 190 تومنه !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | ||
|
نامبر وان
|
نقل قول:
![]() نقل قول:
ویرایش توسط BiG_BosS : 06-28-2010 در ساعت 06:21 PM |
||
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
حج آقا حامد سنی ازشون گذشته ، فقط نمیدونم چرا مثل این بچه مدرسه ای ها دنبال بازی ماشینی هستند :دی
آیپاد تاچ حدقل 170 تومن قیمت داره ، فرمون هم با 30 - 40 تومن یه جنس معمولی و خوب میتونی بگیری برای PC و شبکه ی وایرلس هم پیشنهاد نمیکنم چون یه سری از بچه ها که برای چند تا اداره اوکی کردن ، میگن مشکل پکت لاست و این جور حرفا زیاد داره ، کلا اذیت زیاد میکنه .. بدردتم که نمیخوره ! توی خونه مگه نمیخوای ؟ عقده ی وایرلس داری ؟ :دی
|
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
دیگه چیکار کنیم یاد جونیامون افتادیم! نقل قول:
نقل قول:
من الآن خونمون شبکه هس ولی سیمی! برای لپتاپهام مشکل دارم , نمیشه که یک سیم رو دنبال لپ تاپ کشید! راستی سروش خوب موضوع تاپیک رو عوض کردیا! مدیر این انجمن بودم پستت رو پاک میکردم به عنوان spam off-topic! نقل قول:
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلام فرمون خیلی جاب خواهد بود،حتما بخر نقل قول:
چقدر پولدارین |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
یکی هم خواهرم داره , برادرم هم میخواد یکی برا خودش بخره! نمایشگاه کامپیوتر خونمون هست!
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مورد, ماشینی, های, بازی, در, راهنمایی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|