|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
دیروز با علی رفته بودیم باغ غدیر یه نمایشگاه کتاب و سی دی بود یه سر زدیم که وسط سی دی ها به این بازی زیبا رسیدیم. از مجوعه 100 بازیش که بگذریم عکس سولدر BFH روی پک خیلی قشنگه تازه قشنگ تر این بود که از فروشنده اش پرسیدیم این بازی هم تو Cd هست گفت بله با کرک تست شده و نسخه عالی
![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
نمیدونم والا فروشنده اش که اطلاعاتش در همین حد بود که گفتم من این فضای مسلح هم نفهمیدم چی بود
. یادم رفت به علی بگم از بازی Crash Bash عکس بندازه( کراش رو که میدونی همون بازی روی PS1) برا Pc گذاشته بودن! نوشته بود بازی مهیج کلا یه جایی راه انداختن که برا مسافر ها کار فرهنگی بکن و کتاب و سی دی بذارن ملت مسافر بخرن کتاب هاش که همش رساله است و امثال اینا ،سی دی هاش هم همینه که میبینی
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
تاکسی فضایی رو من قبلا بازی کردم ... یه تاکسی بود تو فضا که با چهار جهت حرکت میکرد جلو یا عقب ادما جاهای مختلف ایستاده بودن و باید میرفتی اونا رو میرسوندی به جاهای مختلف ... بعضی از جاها سخت بود دیواراش نزدیک بود باید از بینشون میرفتی اگر زود میرسوندی پول بیشتری میداد بنزینتم کم مصرف میشد بازیش خیلی ظطحه پایین بود فقط مواقع اوقات فراغت که یکم پر بشه بد نیست
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 100, 2, cd, مجموعه, بازی, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|