|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
احتمالا باید تبلیغات و بیلبوردهای تبلیغاتی راجع به آخرین سریال مهران مدیری رو تا حالا دیده باشید . این تاپیک محل بحث درباره ی این سریال برای دوستانی است که نسخه ی اصلی رو خریداری کرده اند ! ![]() من امروز قسمتهای 1-2-3 رو تهیه کردم و کامل دیدم ! حالا نظرم رو هم راجع به سه قسمت ابتدایی می گم :
متن پنهان:
در ضمن کسانی که نسخه اورجینال رو بخرن می تونن تو قرعه کشی هم شرکت کنن .
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
تهیه کننده های فیلم ( حمید و مجید آقا گلیان)خیلی هزینه کردن بابت این سریال اما با صدا و سیما برای سانسور و این مسائل کنار نیومدن و مجبور شدن به این صورت سریال رو برای فروش بذارند برای حمایت از تهیه کننده ها و مهران مدیری هم که شده نسخه ارجینال رو بخریم بهتره البته برای دانلود هم رو نت زیاده
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
من مشکل فیلم رو که یه چیز دیگه شنیدم که ؟؟؟
گفتن که فیلم مهران مدیری سود حاصل از تبلیغات ما بین فیلم رو درخواست کرده ... وقتی هم صدا سیما اینو شنیده بلافاصله فیلم دیگه ای رو جای گزین کرده من احتمال میدم این خبر درست باشه تا اونی که علی گفت نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 09-16-2010 در ساعت 02:07 PM |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
نقل قول:
![]() 9روز دیگه فصل 2ش میاد
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
من 3 قسمت اولش رو اینترنتی خریدم...حالا معلوم نشد پوله مارو خوردن یا اصلا خرید انجام نشد ( بعد از واریز پول هیچ اتفاقی نیوفتاد
) به هر حال اگه جایی ببینم میخرم...هرچند AVI اومده رو نت...ولی ترجیح میدم اصلشو بخرم...راستی رضا فصل اول هنوز تموم نشده..3 قسمت اولش تازه اومده و 4 تا 6 هم سوم مهر میاد...فصل سه قسمتی نمیشه که ( میدونم منظورت همون 4 تا 6 بود...3 شو گرفتم )
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
نقل قول:
? من از خبر زیر گفتم ?اطلاعیه سریال قهوه تلخ از فردا در دسترس عموم خواهد بود و این 3 روز تاخیر به دلیل روش متفاوت تکثیر و توزیع سریال اتفاق افتاد. مجموعه دوم این سریال از شنبه دو هفته بعد 89/07/03 توزیع خواهد شد که از این تاریخ به بعد سریال قهوه تلخ ، شنبه هر هفته به طور منظم در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. به دلیل این تاخیر از مردم عزیزم عذرخواهی میکنم. با احترام مهران مدیری 89/06/22
... ویرایش توسط Reza|Shadow : 09-16-2010 در ساعت 06:10 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Reza|Shadow عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| قهوه, تلخ |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|